Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Радар детектор или антирадар?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Радар детектор или антирадар?

Здравейте колеги. Оказа се, че имам следното нещо в къщи от години - Uniden America corporation, model: RD22.Търсих в нета уж...но нищо не намерих - не мога да разбера това устройство радар детектор ли е или е антирадар.Това е и въпроса ми - как да разбера какво е това, за да му намеря евентуално приложение. Прилагам и линк към снимка от нета. Моя е същия. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...i_TSxWKsrQ&t=1 Мерси предварително.

това си е радар детектор,може да се използва по пътищата,обаче чувам че катаджиите изискват документ ако те уловят че управляваш с подобно "помощно" средство(документа си е оригиналното опътване на продукта,в което пише чи това не е радар заглушител, а само детектор).
    запален фиатаджия
    1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning

Коментар

Ако е, като това на снимката е радар детектор. След година и нещо използването им ще се обезсмисли, защото полицаите в мобилни радари ще изчезнат от пътищата, а камерите ще са в пъти повече. Моят радар детектор реагира на K band само на камерата на Цариградско шосе, която е по-различен модел от масовите камери. Общо взето на този етап най-сигурно е да имаш радар детектор и GPS, или просто да не превишаваш скоростта! Има устройства обединяващи двете в едно, но са скъпички...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

pablo_pz написа:
        това си е радар детектор,може да се използва по пътищата,обаче чувам че катаджиите изискват документ ако те уловят че управляваш с подобно "помощно" средство(документа си е оригиналното опътване на продукта,в което пише чи това не е радар заглушител, а само детектор).
        Нищо подобно, тва че искат, не значи че трябва да им покажеш........те мое да искат много неща......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ясно, благодаря. Аз години наред си мислех, че е антирадар и не съм го ползвал. Сега обаче, мога да го включа, ако все още работи.

Коментар

Painfall написа:
            Ясно, благодаря. Аз години наред си мислех, че е антирадар и не съм го ползвал. Сега обаче, мога да го включа, ако все още работи.
            Провери дали има X band. Ако няма... не можеш да ловиш сегашните мобилни радари.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Това "устройство" само ще те подлъже че си защитен от радарите... :D Шанса да те хванат с превишена скорост е 100%(ако караш с такава де). А за камерите, просто не иде реч... Ако разчиташ на него, поне се усмихвай като минаваш покрай камерите :D
              Lancia Phedra 2,2 вече 170 коньове, Alfa Romeo 164 2,5TD
              Не си и помисляй да цъкнеш ТУК!

Коментар

Working...
              X