Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли как да възстановя изтрити снимки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли как да възстановя изтрити снимки?

Здравейте колеги,интересувам се има ли начин да възстановя снимки, които са изтрити дори от Recycle Bin? Операционната система е Windows Vista.Благодаря предварително.Поздрави
    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Колега, пробвай с getdataback

Коментар

Remo RecoverHandy RecoveryПробвал съм ги... и работят, но трябва да знаеш къде са били снимките преди да ги изтриеш, защото връща всичко от дяла на зададения хард дискПо принцип, когато изтриеш дадено нещо от харда и го изтриеш и от кошчето, то пак си е записано само, че не го виждаш.И после като слагаш да речеме нови снимки, информацията се презависва (подменя) с файловете които не виждаш (ако харда ти е пълен например, ако не е има шанс да си върнеш снимките които искаш)
      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Recover my files е програмката, която аз използвам. Спасявал съм информация от харда, мемори карти, флашки... Разбира се има значение дали си изтрил въпросната снимка днес, или преди година. Доколкото знам като изтриеш файл, той не изчезва автоматично, а се премахва част от името му и така компа не го вижда. Когато обаче запишеш повече информация на харда, тя се пише върху такива невидими файлове. Дано не говоря глупости и някой спец да ми се смее, но мисля, че принципа е подобен! Въпросните програми, които аз и колегите споделихме ти показват файловете със затрити имена. Успех!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Благодаря за изчерпателните отговори. Днес ще се занимавам с този проблем и ще напиша мнение. Поздрави
          Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Колега, може и да е излишно след горните обяснения, но за всеки случай: недей да копираш и местиш файлове по дяла на който са били снимките. Това би намалило шансовете ти да успееш да ги възстановиш.
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

naskobg написа:
              Колега, пробвай с getdataback
              x2 май си я ползвал колега
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз с File Scavenger ги моря! Има я кракната и се ползва с някой лайв ХР диск - например Hirens 10!
                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Vladim написа:
                  Доколкото знам като изтриеш файл, той не изчезва автоматично, а се премахва част от името му и така компа не го вижда. Когато обаче запишеш повече информация на харда, тя се пише върху такива невидими файлове. Дано не говоря глупости и някой спец да ми се смее, но мисля, че принципа е подобен!
                  Нещо такова е наистина, но не се премахва част от името /то се поддържа от FAT таблицата за форматираните като FAT32 и в MAP за форматираните като NTFS/, а се слага маркер за изтрит файл и на негово място може да се пише следващия, ако не си правил никакви интервеции с писане на диска имаш шанс да възстановиш цялата информация, в противен случай, няма гаранция кое ще е останаоло цяло и кое не, тъй като файла се пише на свободна част в/у диска, а не винаги мястото събира целия файл, в този случай той се разполага на няколко празни сектора, като всеки се маркира като следваща част от файла. Дано съм го написал разбираемо, така можеш да си обясниш дали ще можеш да си спасиш инфото и до колко.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Recuva http://dox.bg/files/dw?a=4e7ea86e48
                    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Working...
                    X