ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицаите полудяха
Collapse
X
-
Оги, стикера го знам как се издава. Но никой не гледа стикера валиден ли е или не - важна е наличността. Мой приятел кара цяла една година с винетка от преди 2 години - просто си съвпадаха цветово.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Оги, стикера го знам как се издава. Но никой не гледа стикера валиден ли е или не - важна е наличността. Мой приятел кара цяла една година с винетка от преди 2 години - просто си съвпадаха цветово.
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:Оги, стикера го знам как се издава. Но никой не гледа стикера валиден ли е или не - важна е наличността. Мой приятел кара цяла една година с винетка от преди 2 години - просто си съвпадаха цветово.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Всъщност най-първите бяха едни оранжеви, и тия от 2010 много приличаха на тях... но съм сигурен, че полицаите не са ЧАК толкова глупави Вчера гледам как от колоната в която се движих си отделиха една кола и ѝ махнаха да спре... помислих си, че я избраха, щото няма винетка и като погледнах - наистина нямаше... дори в огледалото ми се виждаше че няма нищо на стъклото...
Коментар
-
Полицаите полудяха
коцев написа:На моя пожарогасител закупен от Метро есента на миналата година пише че е годен за употреба до 2015 година . Би ли следвало до тогава да не ходя на никакви заверки ?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Полицаите полудяха
Neno Er написа:kosta написа:няма винетки, които да си съвпадат цветово, нито една година !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Абе казус ,казус ама знае ли човек на какво може да попадне. Пък нали требе да сме изрядни във всяко едно отношение.Ето миналата седмица ме спря плевенски полицай, ама като видя че задния ми пасажер е препасал колана само каза на колегата си : тоя няма да го проверяваме сигурно е изряден щом и задния човек си е сложил колана . :D Тъй че ,когато всичко е наред и проверката бързо минава . :D :D
Коментар
-
Така е Коцев!Има обаче някой, които хем правят нарушения, хем не са изрядни, хем предлагат подкуп на полицая да отърват акта, хем после приказват колко корумпирани били полицаите. Или просто ги е страх да не им свършат точките, че няма да могат да изкарат курса.Нима е луд този дето яде баницата?Аз ако бях и парите щях да взема и акт щях да напиша с прикрепените пари, та тариката и в затвора да влезе, ама за малко, колкото да си го харесат за гадже!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар