Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите полудяха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Ако бях баровец, щях ли да гледам да мина по-тънко? Плащам си навреме данъка, за да спестя 5-те %, и цялата застраховка, където даже спестяваш повече. Пълня и резервоара догоре, вместо да сипвам 4-5 пъти за по 20лв, защото от честото отваряне на капачката изветрява повече бензин :D
    Е ми браво на теб,аз пък си сипвам по 15 лв бензин и си плащам на расрочено плащане понеже нямам.

Коментар

dikanio написа:
      Ако бях баровец, щях ли да гледам да мина по-тънко? Плащам си навреме данъка, за да спестя 5-те %, и цялата застраховка, където даже спестяваш повече. Пълня и резервоара догоре, вместо да сипвам 4-5 пъти за по 20лв, защото от честото отваряне на капачката изветрява повече бензин :D
      Бе на фона на това, че много малко хора могат да извадят всичко това на куп и да го платят кеш - в очите им си баровец.На мен също ми е трудно да платя 200 лв на куп за гражданската. Предпочитам да платя 240, но на 4 пъти, отколкото 200 на веднъж.Същото е и с резервоара...Айде, газовата бутилка все догоре, ама тя събира 30 лв... и данъка ми е там някъде... хич даже не си правя труда, заради 5%, които са около 1.50 да се юркам...

Коментар

Immortal написа:
        Не мисля че ще стане......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

200 лв. награда, ако сигнализираш за фиктивен автопреглед
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

И комунизмът си бил отишъл, а ? Ще ни направят ей тъй на майтап доносници...платени доносници с обявена награда при това. :D
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
              И комунизмът си бил отишъл, а ? Ще ни направят ей тъй на майтап доносници...платени доносници с обявена награда при това. :D
              Колко ли ще дадат за полицай. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Добре де момчета ,защо пак така ехидно се подхожда . Ами след като ми вземат 24лв за преглед нека си заслужат парите . Да ми я огледат хубаво колата и да кажат кое не е наред , да ме върнат да отида и отстраня проблемните неща ,да се върна и ако трябва отново да си платя ,но нека всичко е огледано както трябва . До сега никога не са ми прекарвали колата на канала а само са ми вземали парите 24лв и попълват там разните неща че всичко е наред И кого лъжем в случая ? Лъжем себе си.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Отдавна си мисля че ГО, трябва да е към човек, а не към колата. Ама така един човек може да има 5 коли, и една гражданска. Не я устройва държавата това.Относно прегледа, там положението е смешно. 35 лева миналата година, само където минах на валяците, и ми сложиха лепенката. На питането, само това ли е прегледа, за 35 лева??? Като отговор, ония ми даде карта с 10% отстъпка за прегледа догодина . Какво да му кажа на такъв???
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Абе... я аз пак да попитам с риск да ми се наложи поредното безсмислено наказание... Какво общо с темата имат последните 4 страници с мнения???
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                      Абе... я аз пак да попитам с риск да ми се наложи поредното безсмислено наказание... Какво общо с темата имат последните 4 страници с мнения???
                      Те като пишат и модераторите в последните 4 страници - събрахме се на седянката не е проблем. Всеки слага линкове спори, никой не мисли,че един закон или промяна се гласува, поправя, пак се гласува , обнародва се и т.н. това е без някой да осъди държавата. Това е все едно да кажеш "Наздраве" без да знаеш дали някой ще кихне.Ама важното е празни приказки да има.Все пак темата със сигурност е за ГО и за ГТП.
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Vladim написа:
                        Освен този твой пост, не виждам друг, който да не е по темата.Може постовете да не отговарят съвсем точно на заглавието, но пък има нишка, която може да проследиш от първия до последния пост.@коцев - ти да не би да чакаш на ГТП да ти кажат дали колата ти е в ред? Добрият шофьор при всеки нехарактерен шум си поглежда колата, или сам, ако е достатъчно компетентен, или в сервиз...Аз ако чакам на ГТП да ми откриват проблемите по колата ... За мен наистина ГТП си е чиста формалност. Отивам там само за стикера и искам да не ми губят времето с формалности.

Коментар

Ами Дидко прегледа се явява един вид като неутрален съдия . Ти мислиш ,че на колата ти има нещо нередно ,караш в сервиз там ти вземат парите и казват всичко е наред и ти караш. Би следвало на годишния преглед хората извършващи го да кажат твърдо със сигурност имаш ли спирачки ,нямаш ли , имаш ли ръчна ,нямаш ,фаровете регулирани ли са или не , гумите имат ли грайфери или не . Просто за тия 20 минути следва да ти кажат точно и ясно . Аз така го разбирам ,друг е въпроса че до сега поне минимум една трета от колите въобще не са ходили а притежателите им само са носили документите за заверка.

Коментар

@ коцев - моят случай е частен, но аз пари в сервиз давам само в краен случай - когато не мога да си го оправя сам ( или с помощ от приятел), а това е много-много-много рядко.

Коментар

Аз пък искам да прекарат един Икарус на преглед и да ми обяснят на кой стандарт за замърсяване отговаря? Евро МИНУС 500, може би? Или един бензинов ЗИЛ?

Коментар

Много взе да искаш . :D Ти сигурно ще поискаш и аптечка да видиш във полицейска кола а също и пожарогасител със заверен стикер на него за годност.

Коментар

Working...
                                X