dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицаите полудяха
Collapse
X
-
dikanio написа:Ако бях баровец, щях ли да гледам да мина по-тънко? Плащам си навреме данъка, за да спестя 5-те %, и цялата застраховка, където даже спестяваш повече. Пълня и резервоара догоре, вместо да сипвам 4-5 пъти за по 20лв, защото от честото отваряне на капачката изветрява повече бензин :D
Коментар
-
Immortal написа:Лошите новини никога не свършват...Отпада разсроченото плащане на застраховките ГО. Ще се плаща САМО кеш.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Добре де момчета ,защо пак така ехидно се подхожда . Ами след като ми вземат 24лв за преглед нека си заслужат парите . Да ми я огледат хубаво колата и да кажат кое не е наред , да ме върнат да отида и отстраня проблемните неща ,да се върна и ако трябва отново да си платя ,но нека всичко е огледано както трябва . До сега никога не са ми прекарвали колата на канала а само са ми вземали парите 24лв и попълват там разните неща че всичко е наред И кого лъжем в случая ? Лъжем себе си.
Коментар
-
Отдавна си мисля че ГО, трябва да е към човек, а не към колата. Ама така един човек може да има 5 коли, и една гражданска. Не я устройва държавата това.Относно прегледа, там положението е смешно. 35 лева миналата година, само където минах на валяците, и ми сложиха лепенката. На питането, само това ли е прегледа, за 35 лева??? Като отговор, ония ми даде карта с 10% отстъпка за прегледа догодина. Какво да му кажа на такъв???
Коментар
-
Vladim написа:Абе... я аз пак да попитам с риск да ми се наложи поредното безсмислено наказание... Какво общо с темата имат последните 4 страници с мнения???Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Vladim написа:Абе... я аз пак да попитам с риск да ми се наложи поредното безсмислено наказание... Какво общо с темата имат последните 4 страници с мнения???... За мен наистина ГТП си е чиста формалност. Отивам там само за стикера и искам да не ми губят времето с формалности.
Коментар
-
Ами Дидко прегледа се явява един вид като неутрален съдия . Ти мислиш ,че на колата ти има нещо нередно ,караш в сервиз там ти вземат парите и казват всичко е наред и ти караш. Би следвало на годишния преглед хората извършващи го да кажат твърдо със сигурност имаш ли спирачки ,нямаш ли , имаш ли ръчна ,нямаш ,фаровете регулирани ли са или не , гумите имат ли грайфери или не . Просто за тия 20 минути следва да ти кажат точно и ясно . Аз така го разбирам ,друг е въпроса че до сега поне минимум една трета от колите въобще не са ходили а притежателите им само са носили документите за заверка.
Коментар
-
Orcinus
Аз пък искам да прекарат един Икарус на преглед и да ми обяснят на кой стандарт за замърсяване отговаря? Евро МИНУС 500, може би? Или един бензинов ЗИЛ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар