Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите полудяха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правиш като лечкОФФ оставяш си документите и тръгваш , все пак бързаш ( поне той така каза ).и второ понеже са ни мн. хубави куките ще го напиша пак във ВРЪЗКА с темата .... A. C. A . B
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

ele написа:
      dani389 написа:
      Не знам кой им е размърдал задниците на Бойковите марионетки но не ми харесва 1 час ги наблюдавах от 20 метра и пак глобите се слагат в зависимос от марката и модела на колата типично по български стил.
      И си замълча... после що нищо не се променяло. Днес пак бях във Варна - не видях някъде да има полицаи, даже и на обичайното място ги нямаше.
      Е днес беше неделя Не, че закона има почивен ден, но "дългата" ръка на закона защо да се мори и тя? Смешно е, но ВСИЧКИ без изключение искат да почиват в неделя - медици, полицаи, военни. Само дето белите не питат...Колеги, когато Бойко отиде в Сливен - всички ревнаха "Що Бойко е в Сливен", а ако не беше отишъл - всички щяха да реват "А къде е Бойко сега, а?". Същото е в случая - като Ви проверяват КАТ - що го правят, а когато не го правят - що не го правят. Уажаемият модератор щял да ги "отсвири", а се правеше, че не ме разбира какво му говорех преди година. Има лесен начин - на тоя дето те е спрял му се казва "Старши, детето е с висока температура, отивам на доктор", не че в конкретният случай модератора трябва да ходи на доктор като си има домашен такъв. У дома. Българският народ ще го оправи само вносно военно положение. По възможност - от Китай.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Свърши се май... днес нямаше жив катаджия ни в Ямбол, ни в Сливен... В Нова Загора имаше само една патрулка с камера и радар на входа на града, и в СЗ видях няколко, на нормалните им места в града, просто да си вардят.Аз пак ще се върна на темата - явно доста хора от форума са мазохисти. Обичат като тръгнат за някъде, през 20 км да ги спират на барикади и да чакат по 5-10 мин. да ги проверяват. Искам същите тия хора лятото като тръгнат от Софето към Морето, точно така да бъде - през 20 км - КПП с бариера. За 400 км - 20 пункта... Да видим след това дали няма да запеят друга песен.Спирам с темата - катаджиите вдигнаха гълъбите, и аз ги вдигам от темата. Поздрави на всички, и без лоши чувства към никой!П.П. На хората, живеещи покрай Морето пожелавам същото - като тръгнат за Софето.

Коментар

България ще я оправи само това да вали 3 дни слама и 2 дни огън !
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

jenshen73 написа:
            .......Уажаемият модератор ..........
            Пуфффф...ужасТ. Трябва да спра да пиша по темата. Адски ми прилоша изведнъж. Малииии !!!!!!!!!!!!

Коментар

Явор Митев написа:
              jenshen73 написа:
              .......Уажаемият модератор ..........
              Пуфффф...ужасТ. Трябва да спра да пиша по темата. Адски ми прилоша изведнъж. Малииии !!!!!!!!!!!!
              Дали да не взема да напиша защо ти прилошава от мене??? Тогава вероятно ще спреш да пишеш ПО всички теми в тоя Форум.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Дали пък да не уточните личните въпроси на лични съобщения, моля ви?

Коментар

Krasi1914 написа:
                  България ще я оправи само това да вали 3 дни слама и 2 дни огън !
                  Точно казано.
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Дидо не са ги вдигнали гълъбите, това го правят от 1 месец насам, тази седмица пак ще има ,бъди сигурен!!!

Коментар

Re: Полицаите полудяха

Румен_Хинчев написа:
                      Охаааа...съвестната ни колежка се гичиняла в близко до Варна село Затворено комплексче , а ? Можем тогава да даваме ум и разум на плебса
                      Няма лошо, ако е така, дай боже всекиму Не бива фиатаджия автоматично да е равно на дрипльо. Мненията и определено разнообразяват форума, една от малкото дами в него. Е, на места е повечко праволинейна, но в това и е чара, дама е все пак, а и различната гледна точка само обогатява кръгозора на участниците във форума Иначе Приселци си е едно много хубаво място за живеене, в повечето случаи си по-бързо до центъра на града при същия разход от някои места в града. Ако обещае, че ще внимава в студени/заснежени дни по пътя към Варна, няма никакви проблеми да спорим още дълго по различни житейски въпроси. Само дето нищо не казва за близкия до Приселци плаж, който ми се ще да видя а досега само съм чувал за него, на колко е от Приселци, бива ли, камънаци, това-онова, как се стига и ограда скача ли се...
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Immortal написа:
                        ... Обичат като тръгнат за някъде, през 20 км да ги спират на барикади и да чакат по 5-10 мин. да ги проверяват...
                        Откъде толкова полицейски ресурс? :D Това, че на теб ти се е случило веднъж не мисля, че е повод да се прави от мухата слон! Споделих, че и аз съм имал такава случка и то полицейските патрули бяха през 50-100м (в София). По пътя за морето рядко срещам повече от две патрулки в едната посока (а веднъж месечно пътувам по работа) така, че не ми се струва да има някаква драма! Полицаите от време на време правят акции по залавяне на престъпници в даден регион, като блокират изходите на населените места. Това се случва и в други държави, не ми казвайте, че не сте го гледали по филмите!? :D
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Откъде толкова полицейски ресурс? :D - И аз това се чудя.Това, че на теб ти се е случило веднъж не мисля, че е повод да се прави от мухата слон! - Цяла седмица вилняха, не беше веднъж.Полицаите от време на време правят акции по залавяне на престъпници в даден регион, като блокират изходите на населените места. Това се случва и в други държави, не ми казвайте, че не сте го гледали по филмите!? :DДа, за залавянето на престъпници нямам нищо против и приветствам. Но проверката на личните документи е достатъчна за целта. (Въпреки, че има случаи да те карат да покажеш лична карта, въпреки че им показваш шофьорска книжка - което е абсурдно. Шофьорската книжка, съгласно закона за личните документи е законен и достатъчен личен документ за установяване на самоличността.А липсата на заверка на пожарогасителя не те прави престъпник, нали?

Коментар

Може би връзката е Дянков в Ямбол
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

От Пловдив до Балчик- eдин полицай не ме е сприрал. Става въпрос за събота.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Immortal написа:
                                А липсата на заверка на пожарогасителя не те прави престъпник, нали?
                                А това, че не си си сложил колана? :DP.S. Това с пожарогасителя съвсем скоро се коригира! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=72854&start=30
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X