Re: Полицаите полудяха
[quote="Румен_Хинчев"]
Ей, знаех си, че някой ще ме хване
ЗА алкохол. Ама тръгнах да пиша "с дрегер за алкохол", реших да го оставя "за алкохол" и съм го прецакал
Общо взето това, което чета по форумите - нас Българите и Бойко Борисов не може да ни опрай. Нас хем ни сърби хем ни боли. Не може да има такава държава. Цял месец примерно реваха по телевизията за акция "Да почистим България", а 5 дни след акцията - България пак е кочина, щото никой не пази, мислейки си, че някой му е длъжен. Много Ви се дразня честно, а и на Имортала - още повече. Баси темата - що ни проверяват. Като няма акции - що не ни проверяват. Колеги, отворете си малко очите и проумейте - не започнем ли да мислим и за общото като наше - няма да се оправим. Оня ден някакво говедо беше се изпикало в асансьора. Е аз да се изсера ли или да се изпикая, щом друг го прави?
Малко ти поизрязах мнението но:1. МОЛ-овете са частни, нямат нищо общо с "държавата" или "община Варна"... , слава богу, че както са поели към фалит - само тях ми трябваше да плащам с данъци.2. От кога Приселци е Варна??? Или просто се залъгваш, че като си на 16км. живееш във Варна и си плащаш данъка във Варна? Абе ти нищо против ли нямаш 4те легнали полицая в Приселци?3. Продължавай да си мислиш, че си плащат данъците..., ако искаш - ще ти снимам пред блока как например всяка втора кола е регистрирана извън Варна.4. За останалите неща съм съгласен с теб - Българинът е НАД закона. Винаги! И само той е прав.5. За човешките НИ качества съм писал по-горе. Дори ще отпечатам стикер "Няма да сера в асансьора, ако вие не пушите в него". Общ извод - Българинът НЕ Е СОЦИАЛНО ЖИВОТНО - само иска, но не дава. Точка.
[quote="Румен_Хинчев"]
jenshen73 написа:

ele написа:
Коментар