Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите полудяха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Полицаите полудяха

[quote="Румен_Хинчев"]
    jenshen73 написа:
    ele написа:
    ...
    ,, Провериха ме с алкохол ’’ - наздравици ще да сте вдигали Мощно крачиш към бисерната зона , приятелю
    Ей, знаех си, че някой ще ме хване ЗА алкохол. Ама тръгнах да пиша "с дрегер за алкохол", реших да го оставя "за алкохол" и съм го прецакал Общо взето това, което чета по форумите - нас Българите и Бойко Борисов не може да ни опрай. Нас хем ни сърби хем ни боли. Не може да има такава държава. Цял месец примерно реваха по телевизията за акция "Да почистим България", а 5 дни след акцията - България пак е кочина, щото никой не пази, мислейки си, че някой му е длъжен. Много Ви се дразня честно, а и на Имортала - още повече. Баси темата - що ни проверяват. Като няма акции - що не ни проверяват. Колеги, отворете си малко очите и проумейте - не започнем ли да мислим и за общото като наше - няма да се оправим. Оня ден някакво говедо беше се изпикало в асансьора. Е аз да се изсера ли или да се изпикая, щом друг го прави?
    ele написа:
    Варна не е мръднала напред от позицията, в която беше преди 6 години, когато се преместих. Само предизборно се прави по нещо и се купиха палми и се построиха молове - нищо друго не е пипнато. В същото време Варна изобщо не е евтин град и хората си плащат данъците, но в същото време мълчат за това, което се случва в града и не само това: Продължават да гласуват за един и същ кмет, който е доказал, че не прави нищо за града....От друга страна - българинът не обича да спазва законите - те не са за него и от 10 кладенеца вода ще донесе и ще намери причина да се изкара прав. Дупките не са причина да се нарушава закона и не виждам какво общо имат дупките с полицая, който те глообява за включени халогени - по-добре колегата да отиде на очен лекар, ако има проблем да вижда дупките.kiro_of_the_day: хубаво е човек да има идеали и да се гордее с нещо, но миналото не е това нещо, защото нито тпли, нито храни, а и лесно се изопачава. От моите наблюдения, българинът се гордее с домашната си ракия, с това, че е майстор по всичко, с колата си и с това, че може да оправи всяка жена. Явно не може да се гордее с това, че пази чисто, че помага на нуждаещите се, че е добър съсед и други полезни качества, може би защото не ги притежава, което е много жалко.
    Малко ти поизрязах мнението но:1. МОЛ-овете са частни, нямат нищо общо с "държавата" или "община Варна"... , слава богу, че както са поели към фалит - само тях ми трябваше да плащам с данъци.2. От кога Приселци е Варна??? Или просто се залъгваш, че като си на 16км. живееш във Варна и си плащаш данъка във Варна? Абе ти нищо против ли нямаш 4те легнали полицая в Приселци?3. Продължавай да си мислиш, че си плащат данъците..., ако искаш - ще ти снимам пред блока как например всяка втора кола е регистрирана извън Варна.4. За останалите неща съм съгласен с теб - Българинът е НАД закона. Винаги! И само той е прав.5. За човешките НИ качества съм писал по-горе. Дори ще отпечатам стикер "Няма да сера в асансьора, ако вие не пушите в него". Общ извод - Българинът НЕ Е СОЦИАЛНО ЖИВОТНО - само иска, но не дава. Точка.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73:1. Говоря какво е направено в града, а не какво е направено от общината.2. Това, че не си плащам данъците във Варна, значи ли, че не мога да имам свои наблюдения? Това, че сега не живея във Варна не значи, че никога не съм живяла. Ако се опитваш да обиждаш на ’селянин’ - може би трябва да преосмислиш мнението за себе си. 3. Данъците не идват само от данък МПС и това че има доста приходящи коли не е причина нищо да не се прави в града
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Темата пак избяга на майна си.... всичко прераства винаги в един голям спор в този форум. Не мисля че протестите за горивата са безсмислени обезсмислят ги мнения като тези това че ни хвърлиха пепел в очите при протеста за дупките няма дори да коментирам просто сме свикнали да се примиряваме в тази държава е като е така ще ни е... колкото си искат относно избирането на кмета от варненци то се знае защо кмета изкара сумати време и то не беше защото милеем за Кирето. Не е нормално в града улиците да не са осветени и да те глобяват защото си решил да си включиш допълнителни светлини особенно когато се движиш по минно поле.Но ако вместо да наричаме хората, който правят някакви опити да се промени нещо ТЕ и започнем да казваме НИЕ може да променим нещо защото това засяга всеки един от нас и то пряко.Според мен темата отива правоо в коша Поздрави и лек ден на всички ако някой се чувства засегнат се извинявам
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5
        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

ele написа:
          jenshen73:1. Говоря какво е направено в града, а не какво е направено от общината.2. Това, че не си плащам данъците във Варна, значи ли, че не мога да имам свои наблюдения? Това, че сега не живея във Варна не значи, че никога не съм живяла. Ако се опитваш да обиждаш на ’селянин’ - може би трябва да преосмислиш мнението за себе си. 3. Данъците не идват само от данък МПС и това че има доста приходящи коли не е причина нищо да не се прави в града
          Еле, не съм се опитвал да те обиждам, дори не съм загатвал, че си "селянка" исках само да уточним, че Приселци НЕ Е Варна. А това, че Киро не прави нищо за Варна освен да забрани велосипедите в Морската градина, но не и автомобилите... е ясно и на децата, но не на бабите, които са редовните избиратели...@KrAs: Протест срещу високи цени се прави като не се пазари това нещо. А не като отидеш с личния си автомобил до "мястото на протеста" с надпис "протест". Смешно е.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз също мисля ,че трябва дя се спазват законите, нека има ред , защото в деиствителност по пътищата ( ако може да се наричат така ) е някаква анархия . Но незнам закона да разделя органите на КАТ, от обикновенните участници в движението т.е. коланите са задължителни за всички . Правилата за движение са ясни . Невиждам каква е логиката , този , към който трябва да имаш някакъв респект , да се движи по улците все едно е горски стражар ,
            FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
            FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
            FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
            HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

jenshen73 написа:
              Протест срещу високи цени се прави като не се пазари това нещо.
              Ей ся ако се отплеснеш да кажеш че срещу държавния рекет се протестира като всячески се гледа да се изкръшка и да не се дадат пари дето да влязат в държавата, и моментално ставам твой фен..... - не че не съм съгласен с това ти мнение по горе, дори и с различното му тълкувание, просто използвам случая да отбележа как тия неща са предмет на отделна гледна точка, и как всеки може да бъде прав като си ги тълкува различно.......
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                П...ка им майчина и на европейците и на техните ценности!
                Пут... Путкрепям!!!
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Полицаите полудяха

Охаааа...съвестната ни колежка се гичиняла в близко до Варна село Затворено комплексче , а ? Можем тогава да даваме ум и разум на плебса
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Полицаите полудяха

Румен_Хинчев написа:
                    Охаааа...съвестната ни колежка се гичиняла в близко до Варна село Затворено комплексче , а ? Можем тогава да даваме ум и разум на плебса
                    Това какво общо има първо с темата и второ с това, че живея на село??

Коментар

Проверките извършвани от полицаите са бели кахъри . По страшното е това . http://www.dnes.bg/crime/2011/04/17/...umensko.116430
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Нищо против...нека проверяват. Уважавам труда им. Ама да вися 15 минути да чакам да стигне до мен, еееее......А какво ще се случи, ако ми писне и си тръгна

Коментар

Полицаите полудяха

Явор Митев написа:
                          Нищо против...нека проверяват. Уважавам труда им. Ама да вися 15 минути да чакам да стигне до мен, еееее......А какво ще се случи, ако ми писне и си тръгна
                          Първо : Честит Имен Ден !Второ : Ще те четем по вестниците
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Благодаря ти....Майтапа настрана, но ако съм със щерка си в колата с висока Т, бързайки за болницата, директно ги отсвирвам. После сам ще ги потърся.

Коментар

Не знам кой им е размърдал задниците на Бойковите марионетки но не ми харесва 1 час ги наблюдавах от 20 метра и пак глобите се слагат в зависимос от марката и модела на колата типично по български стил.
                              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                                Не знам кой им е размърдал задниците на Бойковите марионетки но не ми харесва 1 час ги наблюдавах от 20 метра и пак глобите се слагат в зависимос от марката и модела на колата типично по български стил.
                                И си замълча... после що нищо не се променяло. Днес пак бях във Варна - не видях някъде да има полицаи, даже и на обичайното място ги нямаше.

Коментар

Working...
                                X