ele , а ти като съвестна гражданка оправи ли си го тоя маркуч?
И на мен ми е много интересно дали го е оправила или си кара така. В интерес на истината и в Благоевград вчера имаше блокади, при това в центъра. Спираше се всяка кола, без изключение. Всичко си ми беше ОК на мен, но е дразнещо нещо толкова показно да ми го пробутват за рутинна акция. Каква е тая МАСОВА рутинна акция? И пак имаше дразнещи моменти, на един "другар" с джип с 4 осмици в номера, само му махнаха с палката, намали, видяха го, ПОЗНАХА го и му дадоха път БЕЗ да го проверяват. И не, не е някакъв полицейски шеф или нещо подобно, а чистмутраген, който си поузакони бизнеса.
Е разбира се Оги се изхожда неподходящо,но му е простено явно не е разбрал иронията ми.Жалкоооооо!
Не, съвсем прав си. Нещо не съм те разбрал. Съвсем нормално си е две коли като се движат в колона, едната да има оборудване, а другата - не, защото е прясно-закупена. Лоши, гадни полицаи. Обжалвай до дупка този тъп акт.
Оправих(а) го да, надявам се да сте доволни.Явно голяма част от българите предпочитат полицаите да си клатят краката и да не си вършат работата или да има полицаи-медиуми, които могат да четат мисли и да преценяват кой опрестъпник и кой не и само него да спират. Жалко е, че част от тези хора претендират, че са с европейско мислене, а като им изтъпанят нещо по европейски образец, започват да мрънкат като обран поп как то не можело така и не им харесвало. Мисля, че твърде много години псевдо демокрация е изкривила мисленето на хората, особено в частта : Ти къф си бе да ми казваш какво да правя и Законът е за другите, не за мен. Преди се мрънкаше, че полицията нищо не прави - сега се мрънка, че прави... Предполагам всеки мрънкащ ще е доволен ако спират другите, но не и него.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
...само бариери на пътя дето няма (някъде може и да има).
На изхода за Добрич има бариера (прегражда едната лента), а по другата лента преминават "прецедените". В посока към Шумен не знам дали бяха организирали пункт, защото няма караулка. На изхода за Русе има караулка, но "цедката" беше от конуси. Проверяваха почти всички, като особено ги привличаха по-старите коли. Пътувах в посока към Русе и в с.Коларово (след около 30км) също имаше пост, извършващ масова проверка. Там не ме спряха. Аз също, като някои от писалите, нямам нищо против тези проверки. Макар и кампанийни, мисля че ще са полезни. Когато възпитанието и дисциплината не се постигат с говорене и възприемане, то възприемането се стимулира със сопа - даскалско правило!
Аз в Силистра проникнах откъм околовръстния за ферибоота и ,,избягнах ’’ всякакви засади... :D Мислех да ти звъня , а виждам че си се изнесъл ...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Жалко е, че част от тези хора претендират, че са с европейско мислене, а като им изтъпанят нещо по европейски образец, започват да мрънкат
Ми щото мърсолите ни изтъпанват по евро образец нещата който им отърват, и който са предназначени единствено за цоцане на пари, що не земат да ни изтапанят първо едни европейски пътища, едно европейско регулиране с знаци чията единствена цел да е по лесно и безопасно придвижнаве от А до Б, а не по лесното пълнене на хазната, да ни изтъпанят едни фешън куки, който да не мислят само как да си попълнят личния бюджет.........тогава всички мрънкащи ще млъкнат.......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Ми щото мърсолите ни изтъпанват по евро образец нещата който им отърват, и който са предназначени единствено за цоцане на пари, що не земат да ни изтапанят първо едни европейски пътища, едно европейско регулиране с знаци чията единствена цел да е по лесно и безопасно придвижнаве от А до Б, а не по лесното пълнене на хазната, да ни изтъпанят едни фешън куки, който да не мислят само как да си попълнят личния бюджет.........тогава всички мрънкащи ще млъкнат.......
Колега, ти не разбра ли, че в тоя форум пишат почти само супермегаизрядни и супермегасъвестни шАфьори и грАжданье!?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Жалко е, че част от тези хора претендират, че са с европейско мислене, а като им изтъпанят нещо по европейски образец, започват да мрънкат
Аз имам моите дълбоки съмнения, че мрънкащите ще млъкнат - ще намерят за какво друго да мрънкат. Ако ни изтъпанят европейски пътища с вропейски камери по тях - ще мрънкат за камерите и за нарушаането на правата им да бъдат снимани... синдромът на вечно мрънкащия е изключително трудно да се изкорени. А безопасното придвижване зависи от шофьорите, не от пътя или знаците
Колега, ти не разбра ли, че в тоя форум пишат почти само супермегаизрядни и супермегасъвестни шАфьори и грАжданье!?
И с риск да ме предупредиш, - ти никога не изказваш мнение в тази част на форума, само правиш саркастини забележки с цел тънка обида и подигравка - вероятно това трябва да е поведението на съвременния български ’европеец’. Благодарим за примера.
И с риск да ме предупредиш, - ти никога не изказваш мнение в тази част на форума, само правиш саркастини забележки с цел тънка обида и подигравка - вероятно това трябва да е поведението на съвременния български ’европеец’. Благодарим за примера.
Благодаря за безплатния форумпортрет. Както винаги - не си права.Никога не съм се стремял да съм европеец! Аз съм Балканец и съм горд с това. На всички европоклонници ще им препоръчам да прочетат увода на Паисиевата История славянобългарска.П...ка им майчина и на европейците и на техните ценности!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
...Ама за едно пътуване да ме спрат два пъти и да ми проверяват всичко от-до ми се струва малко пресилено..
И на мен ми се е случвало и, какво от това? Загубиха ми малко време, вторият път дори се забавлявах, защото ме спряха след завой буквално на 100 метра след предишните катаджии. Като всичко ти е изрядно не виждам, каква драма е да спират за проверка!??! Виж, като започнат да глобяват за зле регулирани фарове, или изтърбушени ауспуси ще им кажа евала!
Кой каза че във Варна няма такова нещо от седмица и повече насам съм забелязал, че не са си на обичайните места полицайте ами са буквално по спирки и улици си спират и тук има нещо, но всичко е предизборна простотия както обикновенно закърпиха ни някой друга дупка да не ревем и пак за догодина си оставиха много работа да има.Аз съм с колега който каза защо не ни лепнат едни хубави улици и всичко да е като хората а после да ни дерат с глоби и тн.Къде го има тоя принцип "КЪРПЕНЕ НА ДУПКИ" това е временно решение а в цялата ни държава се прилага като постоянно улицата пред блока ми за последните 2 години е кърпена 4 пъти и все на различни места нима това не струва повече от колкото да се направи цялата улица?Омръзна ми да се движа по улицата и да се чува ТУФ ТУФ ТУФ ТУФ и после господата да ме спират и да ми кажат "що караш на халогени ти бе" ами защото нямаш улично осветление и дупките се виждат в последния момент то по добре да си плащаш акта за халогени вместо да кривя джанти и да пукам гуми и НЕ не карам с 100 че да немога да реагирам адекватно.
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Никога не съм се стремял да съм европеец! Аз съм Балканец и съм горд с това. На всички европоклонници ще им препоръчам да прочетат увода на Паисиевата История славянобългарска.
Я......каква интересна и изключително подходяща гледна точка.......като оставим малко полисмените на страна, съществуват доста мнения че името на тва книжле по оргиналному е История Българская, и с редакциите е вместено името "славяно".......битуват и мненията че тук славяните не са били никак много, за да си спечелят правото да присъстват на първо място в стова словосъчетание......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Варна не е мръднала напред от позицията, в която беше преди 6 години, когато се преместих. Само предизборно се прави по нещо и се купиха палми и се построиха молове - нищо друго не е пипнато. В същото време Варна изобщо не е евтин град и хората си плащат данъците, но в същото време мълчат за това, което се случва в града и не само това: Продължават да гласуват за един и същ кмет, който е доказал, че не прави нищо за града. По тази причина колегата KrAs, както и хората, живеещи във Варна, имат вина за това, което се случва в града, и вместо да ходят да правят безсмислени протести за цените на горивата, могат да тръгнат да протестират за дупките. Миналогодишните протести бяха *** т***ка - имах желание да се включа, но като видях на какви абсурдни искания се съгласяват организаторите - всичко умря в мен. Хората живеят така, както си го направят - така че не винете само този, който лапа баницата, а който му я дава. От друга страна - българинът не обича да спазва законите - те не са за него и от 10 кладенеца вода ще донесе и ще намери причина да се изкара прав. Дупките не са причина да се нарушава закона и не виждам какво общо имат дупките с полицая, който те глообява за включени халогени - по-добре колегата да отиде на очен лекар, ако има проблем да вижда дупките.kiro_of_the_day: хубаво е човек да има идеали и да се гордее с нещо, но миналото не е това нещо, защото нито тпли, нито храни, а и лесно се изопачава. От моите наблюдения, българинът се гордее с домашната си ракия, с това, че е майстор по всичко, с колата си и с това, че може да оправи всяка жена. Явно не може да се гордее с това, че пази чисто, че помага на нуждаещите се, че е добър съсед и други полезни качества, може би защото не ги притежава, което е много жалко.
Коментар