Да съгласен съм вчера имам акт с кола нов внос за пожарогасител и апречка.Въпреки,че бяхме 2 коли в колона и в предната имаше всичко.
От цялата тема - този пост е особено впечатляващ. Предлагам за следващата среща на форума никой да не си купува винетка, ГО, ГТП и др., достатъчно е само една кола да ги има тези неща Immortal - имаш ли предложение как един полецийски патрул да информира друг такъв на няколко километра, че преди няколко часа те е спрял и проверил напълно, и си бил изряден - да не те спират пак?
Еми никой не е виновен, от нас. От полицаите - също не мисля, че някой е виновен, те изпълняват служебните си задължения и заповеди на по-висши от тях. Следователно - за момента това е положението.
Ти може никога да не сядаш зад волана пил,ама те това няма как да го знаят.
И кво да направим сега, дай на сяко кръстовище да забодем по един дрегер, и който е чист минава.......тва е ебаси логиката, дай за да хващат всички нарушения и да наказват всеки дръзнал да направи чудовищното нарушение да кара без жилетка и затва да губят времето на всеки на пътя......явно има хора със доста свободно време....
Да колега наложително е да има дрегери,но за жалост няма достатъчно.Ако имаше повече контрол на пътя и по редовни проверки можеби щеше да четеш по рядко в вестника ...."Пиян мъж уби 3-ма в тежка катастрофа еди си къде...." или " Пиян не спря на пешеходна пътека и уби дете"....! Нали се сещаш,че това е ежедневие в нашата държавица.И на мен не ми се нрави и седя и показвам оборудване и се обеснявам,ама това е положението и не се дразня.
Напротив, пътувам, ама не ме спират - в последните 3 седмици ми се налага почти всеки ден да ходя до Варна - има полицаи поне на 2 места, но не ме спират - да се чувствам ли виновна??Навсякъде по света хората са отговорни - не карат без застраховка, преглед или платен данък за пътя (винетка тука) - тук обаче не е така и не виждам нищо нередно в това полицаите, чиито заплати плащам с данъците си, да си вършат работата вместо да клатят краката. Предпочитам така, вместо някой без застраховка да ме отнесе и после... знаеш много добре какво става. Освен това не си видял полицейска държава - отиди в САЩ да видиш.Освен това няма как да те тършуват, ако не искаш да ти гледат в багажника - сложи си аптечката и пожарогасителя на задната седалка и им ги показвай през прозореца.П.П. Тия масови спирания на по 10 автомобила са по швейцарски (ако не се лъжа) образец... тъй че айде да не се оплакваме, че ни била полицейска държавата, само защото една служба си върши работата, а на нас не ни хресва да ни кършат хатъра, защото до сега 90% от шофьорите си правеха каквото искат по пътя, чувствайки се недосегаеми - пътят не е частна собственост и всеки трябва да се съобразява със закона, когато кара по него. Лично аз одобрявам криенето на полицаите в храстите.
Ей тоя път няма как да не се съглася с теб. И мен снощи ме спряха за рутинна проверка - провериха ме с алкохол, пожелаха ми лека вечер и дори ми се извиниха, че зъзна. Всяка вечер да ме спират - няма да им се разсърдя.
,, Провериха ме с алкохол ’’ - наздравици ще да сте вдигали Мощно крачиш към бисерната зона , приятелю
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
За пожарогасителя мога да се съглася, но за аптечката е пълна глупост. Запитват ли се реално кой ще я използва? Малко хора спират...на доста им става зле от кръв. Да не говорим, че като спреш и като помогнеш после ще те разхождат по съдилищата, пък може и виновен да те изкарат, че не си успял да помогнеш...видиш ли можел си да го спасиш, но си се притеснил и не си извършил подходящите манипулации!Ами те както са тръгнали ще искат да караме в багажника кардиограф...ехограф...или да се запасим като линейки...с няколко банки кръв (разбира се в срок на годност)
Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Immortal - имаш ли предложение как един полецийски патрул да информира друг такъв на няколко километра, че преди няколко часа те е спрял и проверил напълно, и си бил изряден - да не те спират пак?
Оги, явно не ме разбирате за какво говоря.Не става дума за полицейски патрул.Става дума за полицейска БЛОКАДА на пътя. Няма как да преминеш без да спреш.Не става дума за избирателно спиране на случаен признак. Става дума за масово спиране на ВСИЧКИ преминаващи. Пътят е преграден с конуси.На входа на Ямбол има светофар, който свети червено и те задължава да се отклониш от нормалния път и да преминеш през КПП. Там те спират и кибичиш 5-10 минути докато ти дойде реда.Не знам за вас, но за мен това НЕ Е нормално.Ако ви е кеф да спирате през 20 км на такива пропускателни пунктове - спирайте си, на мен не ми е кеф и точно за това пуснах темата.Само бариери на пътя дето няма (някъде може и да има).
Immortal - имаш ли предложение как един полецийски патрул да информира друг такъв на няколко километра, че преди няколко часа те е спрял и проверил напълно, и си бил изряден - да не те спират пак?
Оги, явно не ме разбирате за какво говоря.Не става дума за полицейски патрул.Става дума за полицейска БЛОКАДА на пътя. Няма как да преминеш без да спреш.Не става дума за избирателно спиране на случаен признак. Става дума за масово спиране на ВСИЧКИ преминаващи. Пътят е преграден с конуси.На входа на Ямбол има светофар, който свети червено и те задължава да се отклониш от нормалния път и да преминеш през КПП. Там те спират и кибичиш 5-10 минути докато ти дойде реда.Не знам за вас, но за мен това НЕ Е нормално.Ако ви е кеф да спирате през 20 км на такива пропускателни пунктове - спирайте си, на мен не ми е кеф и точно за това пуснах темата.Само бариери на пътя дето няма (някъде може и да има).
И в други държави съм попадал на блокади . Убеден съм , че след тази блокада са уловили и немалко престъпници .
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Да колега наложително е да има дрегери,но за жалост няма достатъчно.Ако имаше повече контрол на пътя и по редовни проверки можеби щеше да четеш по рядко в вестника ...."Пиян мъж уби 3-ма в тежка катастрофа еди си къде...." или " Пиян не спря на пешеходна пътека и уби дете"....! Нали се сещаш,че това е ежедневие в нашата държавица.И на мен не ми се нрави и седя и показвам оборудване и се обеснявам,ама това е положението и не се дразня.
Сещам се че и на запад има хора който карат пияни, пили и прочее, но там нещата не са така - медиите не създават впечатлението че всеки втори е пиян зад волана, въпреки че и там това доста често го има......при техните закони.......Иначе ако не те дразнят тия неща, предполагам не си чувал лафа на една от единиците американски личности, която да е казала нещо умно, а то е:- Който е готов да жертва свобода за сметка на сигурност, не заслужава да има нито едното.....Не конкретизирай отделните думи, смисъла е по важен.......днеска няма да ни дразни че ни спират под път и над път, утре че ни тарашат колите, вдругиден че са решили да ни приберат за 24 часа да не би да сме национална заплаха......Пияните ще ги има винаги, има ги навсякъде......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Да съгласен съм вчера имам акт с кола нов внос за пожарогасител и апречка.Въпреки,че бяхме 2 коли в колона и в предната имаше всичко.
От цялата тема - този пост е особено впечатляващ. Предлагам за следващата среща на форума никой да не си купува винетка, ГО, ГТП и др., достатъчно е само една кола да ги има тези неща Immortal - имаш ли предложение как един полецийски патрул да информира друг такъв на няколко километра, че преди няколко часа те е спрял и проверил напълно, и си бил изряден - да не те спират пак?
Ти като ходиш да си купуваш кола,пожарогасител и аптечка ли си носиш ? Направо си те представям как влизаш в автокъщата с двете работи в ръце и си купуваш колата,като веднага бързаш да ги сложиш в багажника ... По темата:Не е ли по-добре да има 10 разпръснати патрулки из града от колкото 10 на едно място ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
По темата:Не е ли по-добре да има 10 разпръснати патрулки из града от колкото 10 на едно място ?
Разбира се че ще им е по добре да са пръснати, отколкото заедно....в смисъл че за тях ще е много по добре, убеден съм че и на тях не им се дреме групово......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Ти като ходиш да си купуваш кола,пожарогасител и аптечка ли си носиш ? Направо си те представям как влизаш в автокъщата с двете работи в ръце и си купуваш колата,като веднага бързаш да ги сложиш в багажника ... По темата:Не е ли по-добре да има 10 разпръснати патрулки из града от колкото 10 на едно място ?
Е разбира се Оги се изхожда неподходящо,но му е простено явно не е разбрал иронията ми.Жалкоооооо!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Това е някаква холандска система 21 полицая проверяват 7 коли или нещо такова.Идва от Европа и тук се изпълнява а какъв е смисъла от цялата работа НЕЗНАМ.
...само бариери на пътя дето няма (някъде може и да има).
На изхода за Добрич има бариера (прегражда едната лента), а по другата лента преминават "прецедените". В посока към Шумен не знам дали бяха организирали пункт, защото няма караулка. На изхода за Русе има караулка, но "цедката" беше от конуси. Проверяваха почти всички, като особено ги привличаха по-старите коли. Пътувах в посока към Русе и в с.Коларово (след около 30км) също имаше пост, извършващ масова проверка. Там не ме спряха. Аз също, като някои от писалите, нямам нищо против тези проверки. Макар и кампанийни, мисля че ще са полезни. Когато възпитанието и дисциплината не се постигат с говорене и възприемане, то възприемането се стимулира със сопа - даскалско правило!
Коментар