Далеч съм от мисълта катаджиите да не си вършат работата. Който нарушава - да си носи последствията.Ама за едно пътуване да ме спрат два пъти и да ми проверяват всичко от-до ми се струва малко пресилено.Мен не ме притеснява самата проверка, защото всичко си ми е в ред, но ме дразнят тия барикади, все едно сме във военно положение.И дай туй, дай онуй... Щом съм минал преглед - значи колата е ОК. Така би трябвало да е по презумпция и е така в нормалните държави.Разликата на българските катаджии и тези в нормалните държави е, че ония са на пътя, за да осигуряват ред и безопасност на хората, а нашите са на пътя за да пълнят бюджета. Ето това не ми харесва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицаите полудяха
Collapse
X
-
Immortal написа:Далеч съм от мисълта катаджиите да не си вършат работата. Който нарушава - да си носи последствията.Ама за едно пътуване да ме спрат два пъти и да ми проверяват всичко от-до ми се струва малко пресилено.Мен не ме притеснява самата проверка, защото всичко си ми е в ред, но ме дразнят тия барикади, все едно сме във военно положение.И дай туй, дай онуй... Щом съм минал преглед - значи колата е ОК. Така би трябвало да е по презумпция и е така в нормалните държави.Разликата на българските катаджии и тези в нормалните държави е, че ония са на пътя, за да осигуряват ред и безопасност на хората, а нашите са на пътя за да пълнят бюджета. Ето това не ми харесва.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Полицаите полудяха
Immortal написа:...Явно са им сложили норма за написани актове и фишове и имат да наваксват.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Immortal написа:@еле, искаш да кажеш, че у нас ГТП е проформа? (не че не е, но може би от там трябва да се почне)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Не виждам нищо лошо в това - хубаво е да се вижда, че си вършат работатаAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ele написа:Не виждам нищо лошо в това - хубаво е да се вижда, че си вършат работатаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:ФЕРАРИСТ написа:ele написа:Не виждам нищо лошо в това - хубаво е да се вижда, че си вършат работата
Коментар
-
Искам полицаите да си вършат работата, без да ми пречат.Като наруша да си получавам глобата, без да ме занимават с глупости.Да сте ме чули да мрънкам, дето онзи ден ми дойде снимката с фишчето? Не! Нарушил съм, платих си. Без коментар. И така е най-добре.Ето това искам. Контрол без да ми се пречкат по пътищата.
Коментар
-
Колеги,полицайте могат да си покрият нормите (ако има такива) съвсем спокойно само до обяд без да взимат почерпки.Сигурен съм,че всеки втори ще е или без жилетка ,или без стикер на пожарогасителя.На пръв поглед тъпотия,ама трябва да я имаш.Друг е въпроса,че едно 30% се движат или без ГО или без ГТП.А мисля,че всички ще се съгласят,че и пияни има много зад волана.Аз гледам да съм изряден и нямам нищо против да ме спират и е ме дразни,да не забравяме,че това им е работата и затова им се плаща от НАШИТЕ данъци.ImmortalКолега всеки ден ли те спират по 2 пъти та им се дразниш толкова на куките?Нали се сещаш,че с камера няма как да разберат дали си употребил алкохол и ще трябва да ти се пречкат с дрегер.Ти може никога да не сядаш зад волана пил,ама те това няма как да го знаят.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
доста хора карат без книжки, с коли неотговарящи на нормите или без гражданска, като те удари един такъв друга песен ще запееш колега, не виждам кво те бърка и 5 пъти да те проверяват на ден като си редовен, аз лично адмирирам такива масови проверки, да се проверяват автомобилите наред и възможно по често
Коментар
-
Много добре ме разбирате какво казвам, не се правете на неразбрали. Нормално е да те спрат за проверка.Не е нормално на влизане от Елхово в Ямбол да ме спрат за пълна проверка, на излизане от Ямбол посока Сливен пак да ме спрат за пълна проверка, и на влизане в Сливен отново (щото скоро не са ме спирали).Не е нормално да ни наредят 10 коли опашка да си чакаме реда за проверката...Това ме издразни. Иначе досега не съм мрънкал, дето ме спират, знам че това им е работата. Но точно това прилича на масова акция за пълнене на бюджета. И си е точно такова де.
Коментар
-
pecata написа:Ти може никога да не сядаш зад волана пил,ама те това няма как да го знаят.fast forward написа:доста хора карат без книжки, с коли неотговарящи на нормите или без гражданска, като те удари един такъв друга песен ще запееш колега, не виждам кво те бърка и 5 пъти да те проверяват на ден като си редовен, аз лично адмирирам такива масови проверки, да се проверяват автомобилите наред и възможно по честоAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Мен тази седмица са ме спирали 3 пъти.Първо беше в Любимец рутинна проверка. После на входа на Димитровград, при точно тази полицейска произволщина . Кибичих 15 мин защото жената която проверяваше онлайн документите имаше опашка пред нея. Последно беше на излизане от Стара Загора посока Сливен в Петък. Ей това вече не е нормално ,писна ми от малоумни ченгета с малоумните им въпроси. Който каквото да ми говори ,не е нормално и не мога да се съглася с това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар