коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицаите полудяха
Collapse
X
-
sota написа:коцев написа:Много взе да искаш . :D Ти сигурно ще поискаш и аптечка да видиш във полицейска кола а също и пожарогасител със заверен стикер на него за годност.
Коментар
-
Аз викам полицаите да ходят на работа с личните си автомобили, аптечки, пожарогасители и прочие оборудване, да си носят ЛИЧНИ МагЛайт фенери, лични GPS системи + всички нужни за локализирането и оказването на пътна помощ средства. Предлагам същото и за докторите...Понеже обаче няма да стане - викам сега ЦЯЛА България да се напънем и да изкараме по някой лев, да нагушим някой доставчик, да излъже МВР, че ще достави фенери МагЛайт за Полицията, но в последния момент да ги замени с китайски МатЛайт...Ей, колеги, като почнете да се ядете, все едно ВИЕ сте богопомазани, а хората, които работят като полицаи са ебаси изметта. Имам приятели данъчни, полицаи, катаджии, доктори (от почти всички специалности), военни, повярвайте ми - всички ядат същата салата като мен и пият същото питие като мен. Някои полицаи четат (понякога и пишат) и в този форум, а конкретният приятел е и със страхотно чувство за хумор! Наздраве Ники!Мисълта ми беше - спрете се, полицаите и те са хора. Дори катаджиите!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз викам полицаите да ходят на работа с личните си автомобили, аптечки, пожарогасители и прочие оборудване, да си носят ЛИЧНИ МагЛайт фенери, лични GPS системи + всички нужни за локализирането и оказването на пътна помощ средства. Предлагам същото и за докторите...Понеже обаче няма да стане - викам сега ЦЯЛА България да се напънем и да изкараме по някой лев, да нагушим някой доставчик, да излъже МВР, че ще достави фенери МагЛайт за Полицията, но в последния момент да ги замени с китайски МатЛайт...Ей, колеги, като почнете да се ядете, все едно ВИЕ сте богопомазани, а хората, които работят като полицаи са ебаси изметта. Имам приятели данъчни, полицаи, катаджии, доктори (от почти всички специалности), военни, повярвайте ми - всички ядат същата салата като мен и пият същото питие като мен. Някои полицаи четат (понякога и пишат) и в този форум, а конкретният приятел е и със страхотно чувство за хумор! Наздраве Ники!Мисълта ми беше - спрете се, полицаите и те са хора. Дори катаджиите!
Коментар
-
jenshen73 написа:Мисълта ми беше - спрете се, полицаите и те са хора. Дори катаджиите!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
sota написа:Ченгета дето вземат пари като им дадеш
Коментар
-
Еех... един ден дано да се спре това взимане на пари от полицаите.Нека всеки остане без книжка и всеки ревльо да се сети ""като имаше подкупи си беше по-добре""Аиде да не се правим на безгрешни, всеки един колкото и да се старае влиза в нарушение много често, просто пътищата и обстановката са такива, и точно тези който се оплакват от взимането на пари от полицаите, най-често ползват тази опция.Стига с това лицемерие бе хора, не критикувайте тази благинка, като минеш на жълто да не те закачат или да минеш без наказание, когато не спреш на пешеходна пътека отново да минеш без наказание и куп други такива нарушения.Едва ли някои е изряден, аз такива хора не познавам.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
dikanio написа:Като е такава света вода, защо не обвини нарушителя и в опит за подкуп или както е там точно правния термин за това, и съвсем да му стъжни живота?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
sota написа:Ченгета дето вземат пари като им дадеш
Коментар
-
nai7 написа:dikanio написа:Голяма работа, даже е по-добре. Аз не мога да го разбера разсроченото плащане. Мислиш за това 4 пъти, стъргаш стикери 4 пъти и най-тъпото - в крайна сметка плащаш повечеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73: Това е грешка на застрахователя. Аз не съм виновен, че някой ми е издал стикер за цяла година, при положение, че съм платил за 3 месеца. Докато си плащах ГО на вноски - винаги съм получавал стикер само за периода, за който съм платил. Даже първия път като си плащах вноската, стикерът ми беше валиден за целия период. На втората вноска ми го взеха и го унищожиха, и ми дадоха нов, за 3 месеца.ФЕРАРИСТ написа:dikanio написа:Като е такава света вода, защо не обвини нарушителя и в опит за подкуп или както е там точно правния термин за това, и съвсем да му стъжни живота?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар