nelegalniq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?
Collapse
X
-
dannybo написа:Като стана дума за извънземни, гледайте Аполо 18 - http://www.imdb.com/title/tt1772240/ Филмът представя една от теориите защо не сме се върнали повече на Луната.Има го в Замунда и Арена.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?
nikolce написа:kal0yanch40 написа:Това по казва,че не са 1 или 2 ходения до луната.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Според теорията на вероятностите има вероятност и със сигурност не сме сами във вселената. НО, ако някоя цивилизация има необходимите знания и технологичен потенциал да премине разстояние от няколко десетки/стотици светлинни години, мислите ли, че ще се интересува от контак с нашата цивилизация или просто ще ни изстискат ресурсите и ще си продължат по пътя. Нас естествено ще ни оставят да си умираме?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Според теорията на вероятностите има вероятност и със сигурност не сме сами във вселената. НО, ако някоя цивилизация има необходимите знания и технологичен потенциал да премине разстояние от няколко десетки/стотици светлинни години, мислите ли, че ще се интересува от контак с нашата цивилизация или просто ще ни изстискат ресурсите и ще си продължат по пътя. Нас естествено ще ни оставят да си умираме?
Коментар
-
nikolce написа:Те може и да решат да унищожат земята, защото от тук трябва да минава интергалактическа магистрала, а земята просто е на пътя и .I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
dannybo написа:nelegalniq написа:Аз не вярвам че съществуват извън земни, както и задгробен живот . Може и да нямат нищо общо според вас ама за мен имат, и двете са измислици от хора с големи фантазии и мечти. Сами сме хора, самииииии.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Re: "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?
Румен_Хинчев написа:Имам чувството , че някои колеги пишат от психиатиятаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар