Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гонка

да си направим една гонка с тях!!! Фиатките срещу техните бараки и който бие взима и Земята и тяхната планета.
    Fiat Bravo 1.6 16V истинската италианка.

Коментар

Малко материал за размисъл - догодина финансирането на СЕТИ се прекратява.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=Ux7UtPLCw3A&feature=player_embeddedКацат!

Коментар

http://kolibka.com/2.html Ако някой изпитва съмнения още,може да изгледа и serious for ufo 1 и 2..Има го в замундата....
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

БУхахахахаахахахахахахахаах..... те в америка ще идат ми, де да идат, да няма тук да доийдат, че да останат без пари да си напълнят корабчето с гориво да се приберат.

Коментар

ls1 написа:
              http://www.youtube.com/watch?v=Ux7UtPLCw3A&feature=player_embeddedКацат!
              Кацат, ама са си земни... ясно се вижда знака на американските ВВС на "апарата". Прототип някакъв, ако не е монтаж.

Коментар

Защо тия космически уродчета кацат само с САЩ.Що не кацнат в Русия,например.И защо винаги монтират на видео клиповете летящи чиний.Те може да дойдат с друг вид летящи кораби,ако съществуват и ако ще идват на земята.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Защото сега само се подозира, че Руснаците крадат от Хамериканците, а тогава ще е сигурно.Припомнете си Конкорд и Ту-144, системата за цветна телевизия SECAM!
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

Измишльотина....

Коментар

Препоръчвам Ви сериала Ancient Aliens (Древни извънземни).

Коментар

Като стана дума за извънземни, гледайте Аполо 18 - http://www.imdb.com/title/tt1772240/ Филмът представя една от теориите защо не сме се върнали повече на Луната.Има го в Замунда и Арена.
                        преди - TIPO
                        сега - VOLVO XC60

Коментар

Immortal написа:
                          "Ние не сме сами.Никой никога не е сам.От първия немощен проблясък на първата искрица живот, върху първата планета в Галактиката, познала зараждането на живота, никога не е имало дори едно-едничко създание, което върви, пълзи или се влачи по своя жизнен път самотно."Да видим кой пръв ще се сети от къде е този цитат?
                          Не съм го видял миналата година. Клифърд Саймък, Отново и Отново.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                            Immortal написа:
                            "Ние не сме сами.Никой никога не е сам.От първия немощен проблясък на първата искрица живот, върху първата планета в Галактиката, познала зараждането на живота, никога не е имало дори едно-едничко създание, което върви, пълзи или се влачи по своя жизнен път самотно."Да видим кой пръв ще се сети от къде е този цитат?
                            Не че не са те изпреварили, ама айде и на теб една бира

Коментар

Immortal написа:
                              jenshen73 написа:
                              Immortal написа:
                              Не че не са те изпреварили, ама айде и на теб една бира
                              А, не държа на бирата, аз и без това отвиквам. Преварена вода е ОК
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз не вярвам че съществуват извън земни, както и задгробен живот . Може и да нямат нищо общо според вас ама за мен имат, и двете са измислици от хора с големи фантазии и мечти. Сами сме хора, самииииии.

Коментар

Working...
                                X