БУхахахахаахахахахахахахаах..... те в америка ще идат ми, де да идат, да няма тук да доийдат, че да останат без пари да си напълнят корабчето с гориво да се приберат.
Защо тия космически уродчета кацат само с САЩ.Що не кацнат в Русия,например.И защо винаги монтират на видео клиповете летящи чиний.Те може да дойдат с друг вид летящи кораби,ако съществуват и ако ще идват на земята.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Защото сега само се подозира, че Руснаците крадат от Хамериканците, а тогава ще е сигурно.Припомнете си Конкорд и Ту-144, системата за цветна телевизия SECAM!
Като стана дума за извънземни, гледайте Аполо 18 - http://www.imdb.com/title/tt1772240/ Филмът представя една от теориите защо не сме се върнали повече на Луната.Има го в Замунда и Арена.
"Ние не сме сами.Никой никога не е сам.От първия немощен проблясък на първата искрица живот, върху първата планета в Галактиката, познала зараждането на живота, никога не е имало дори едно-едничко създание, което върви, пълзи или се влачи по своя жизнен път самотно."Да видим кой пръв ще се сети от къде е този цитат?
Не съм го видял миналата година. Клифърд Саймък, Отново и Отново.
"Ние не сме сами.Никой никога не е сам.От първия немощен проблясък на първата искрица живот, върху първата планета в Галактиката, познала зараждането на живота, никога не е имало дори едно-едничко създание, което върви, пълзи или се влачи по своя жизнен път самотно."Да видим кой пръв ще се сети от къде е този цитат?
Не че не са те изпреварили, ама айде и на теб една бира
Не че не са те изпреварили, ама айде и на теб една бира
А, не държа на бирата, аз и без това отвиквам. Преварена вода е ОК
Аз не вярвам че съществуват извън земни, както и задгробен живот . Може и да нямат нищо общо според вас ама за мен имат, и двете са измислици от хора с големи фантазии и мечти. Сами сме хора, самииииии.
Коментар