Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

durex_a написа:
    Vladim написа:
    pecata написа:
    VladimКолега имам един колега от Искрец и виждал същото явление което и ти.В работата го базикаме,ама той е 100% сигурен в това което е видял.Разправя и други аномалний,ама ще го одарите на подигравка,ако разкажа.
    Факт е това, което видях. Разбирам от светлина, а с очите си вадя хляба. Познавам себе си и моментите си на умствено замъгление след определено количество алкохол, или по време на сън! :D Тогава нито бях пиян, нито спящ. Така, че ще повярвам на това, което е споделил колегата ти. Вилата ми между другото е точно между Искрец и Своге на високо в планината.
    +1Определено не сме сами ! Който иска да ни мисли за луди, а който ни мисли за такива го е страх да го осъзнае .. Според мен дори това е потвърдено но "велите" USA и Руснаците умело го прикриват
    И аз съм на същото мнение че не сме сами,друг е въпроса кога ще се покажат.Иска ми се да го видя докато съм жив ама едва ли.Нали казват че в тази секретна база "Зона 51"имало такива извънземни същества.

Коментар

Само не мога да разбера защо извънземните като решат да кацнат на Земята винаги отвличат по някой американец Всяка година се появява някъв ненормалник по телевизията, главно от САЩ, заявявайки че е отвлечен от зелени човечета.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз досега лично не съм виждал с очите си аномалий и същества от друга планета,но също мисля,че съществуват.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

fiatmaniak написа:
          Само не мога да разбера защо извънземните като решат да кацнат на Земята винаги отвличат по някой американец Всяка година се появява някъв ненормалник по телевизията, главно от САЩ, заявявайки че е отвлечен от зелени човечета.
          Ако се поразровиш... и тук ще намериш такива Модели! :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            fiatmaniak написа:
            Ако се поразровиш... и тук ще намериш такива Модели! :D
            Определено ще го намериш.Той е тук сред нас.

Коментар

Аз доколкото знам, В Бъгария най-голяма активност на извънземни има около село Ключ :Dhttp://vbox7.com/play:447c6405http://vbox7.com/play:c3950154 Кой знае, може би и Делев е бил отвличан като малък (не че сега е много голям) и са му направили нещо, затова сега играе такъв извънземен футбол
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?

Румен_Хинчев написа:
                ,,Разум във Вселената съществува , иначе досега да се бяха свързали с нас ’’ ...това е от един руски форум
                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

"Ние не сме сами.Никой никога не е сам.От първия немощен проблясък на първата искрица живот, върху първата планета в Галактиката, познала зараждането на живота, никога не е имало дори едно-едничко създание, което върви, пълзи или се влачи по своя жизнен път самотно."Да видим кой пръв ще се сети от къде е този цитат?

Коментар

Много ми е смешно това което го казвате че не сме сами, вече го срещам на няколко места. Ако човек почне да си мисли че не е сам или да почне да чува гласове трябва много да се замисли, защото това е характерна черта за ненормалните. А иначе аз лично не смятам че има живот извън Земята, а и ако има едва ли някога ще се докаже защото разстоянията са толкова големи че на извънземните ще им отнеме доста години та да се докопат до нашата планета.А и след едно предаване което гледах онзи ден по телевизията почвам да се съмнявам че човек въобще е стъпвал на Луната или това е просто трик на американците, за да се покажат по-добри от руските космонавти.

Коментар

И мен много ме гложде това за Луната. Живот съм сигурен, че някъде има, ама не и наблизо
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Immortal, Клифърд Саймък ли е?
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?

fiatmaniak написа:
                          Много ми е смешно това което го казвате че не сме сами, вече го срещам на няколко места. Ако човек почне да си мисли че не е сам или да почне да чува гласове трябва много да се замисли, защото това е характерна черта за ненормалните. А иначе аз лично не смятам че има живот извън Земята, а и ако има едва ли някога ще се докаже защото разстоянията са толкова големи че на извънземните ще им отнеме доста години та да се докопат до нашата планета.А и след едно предаване което гледах онзи ден по телевизията почвам да се съмнявам че човек въобще е стъпвал на Луната или това е просто трик на американците, за да се покажат по-добри от руските космонавти.
                          Друже , ако беше трик , самите руснаци щяха да вдигнат вой до небесата ....Юли 1969 г.....,, Студената война ’’ е в разгара си ...Кой ще изтърве тази възможност да окъка конкурента си . Но руските радари са прихващали сигнали от лунната повърхност , така че наистина е било малка стъпка за човека и огромен скок за човечеството
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Това последното не го знаех
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

avvasilev написа:
                              Immortal, Клифърд Саймък ли е?
                              Отново и отново. Клифърд Доналд Саймък.Имаш една бира, при следващото ми идване в Разград

Коментар

Re: "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?

Румен_Хинчев написа:
                                fiatmaniak написа:
                                Друже , ако беше трик , самите руснаци щяха да вдигнат вой до небесата ....Юли 1969 г.....,, Студената война ’’ е в разгара си ...Кой ще изтърве тази възможност да окъка конкурента си . Но руските радари са прихващали сигнали от лунната повърхност , така че наистина е било малка стъпка за човека и огромен скок за човечеството
                                http://vbox7.com/play:0c3aa1b1 изгледай това филмче и друго ще си говорим

Коментар

Working...
                                X