Дългокрака блондинка с 2 кега бира Хайникен.Ако са такива извънземните са добре дошли.Иначе хич да не си праят труда да идват ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!"?
Collapse
X
-
jenshen73 написа:loki написа:да вземат и бира като идват насам да не одят празниFiat Marea TD100
Коментар
-
Колега... подобно явление видях миналата година, като излизах да мочкам в 3 през нощта на вилата до Своге! :D Известно време търках очи и се дзверих да не би да ми се привижда, но уви... Само, че моите точки бяха три и все едно плуваха някъде в небето. От време на време бързо се стрелката в някоя посока и после пак се успокояваха. Това не бе нито някакво природно явление, нито летателен орбитален, или наземен апарат. След около десетина минути светлините в небето над хълма постепенно избледняха и изчезнаха. Същите явления е наблюдавал и зет ми по нощите...Определено вярвам, че в цялата Вселена съществува и друг живот освен този на Земята. Не вярвам обаче на предсказания на врачки, магове и т.н. за близки срещи от трети вид!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
pecata написа:VladimКолега имам един колега от Искрец и виждал същото явление което и ти.В работата го базикаме,ама той е 100% сигурен в това което е видял.Разправя и други аномалний,ама ще го одарите на подигравка,ако разкажа.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:pecata написа:VladimКолега имам един колега от Искрец и виждал същото явление което и ти.В работата го базикаме,ама той е 100% сигурен в това което е видял.Разправя и други аномалний,ама ще го одарите на подигравка,ако разкажа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар