Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли татуировки? Къде и какви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз нямам татуировка никъде по тялото. Лично мое мнение (с което не ангажирам никой) е, че... ами стоят като на пернишки голф - стикерите. Притежателят им много си ги харесва, правят гоуфа поне 250 коня и всяка мацка като го види и... Сега се сещам един виц. Значи:Един мъж спрял да обръща внимание на жена си и тя сега се чудила как да му върне вниманието и започнала да мрънка:- Пък, знаеш ли - аз ти изневерих с най-добрия ти приятел.Нашия човек мълчи. Оная пак продължава да го трови.- Ама толкова ми ми хареса секса с него, че си татуирах лицето му на ци...та.Нашия избухва в смях, та чак със сълзи започва да се смеее. И пачата някаква учудена го пита:- Бе какво ти става? Аз за какво ти говоря, а ти ми се смееш насреща.И оня й отговаря:- Ми... хахахахахахха... хахахахахха...- Кажи де - ко ми се хилиш такъв!- Ами представих си те, как ще изглежда татуировката след 10 години!

Коментар

ами как стои въпроса свързан с някакви инфекций , нещо по кожата да се лепне?разбрахте ме надявам се.?искам татус , ама като знам как не ми върви със здравето.рак на кожата , някакви шитни от тоя род .... някой да сподели ?
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз имам тамън четири... На раменете по една, на прасеца и на "германеца" една... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Последната я правих на 15-16год възраст... Сега не бих си направил... Не ми пречат, но не ме и кефят. Правил съм ги, защото беше актуално да си пубер с мускули и татуси... Сега всеки втори има татус и не е толкова фешън, колкото беше преди 10-12 години.
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

googo написа:
          Януари си направих първата, но не последната :D Верига с бодли увита около дясната ръка. Започва от горната част на трицепса, минава през бицепса, през лакътя и малко под лакътя свършва. Не исках по-развита (надолу), защото би попречила на намирането на по-представителна работа. И в същото време като си навия ръкавите се загатвя малко. За по-напред във времето имам план за някакъв мотив зло с/у добро на гърба и верига на другата ръка И най-якото е, че веригата ми я няма по никакви каталози - сам си измислих модела Вече си доуточнявам идеята за продължаването на татуса и сигурно на следваща заплата ще го направя. Татуирах се при Пешо от Красна поляна ! И определено ще се върна при него. Взима малко, работи добре и няколко приятели са лягали под машинката му.А обеци/пиърсинг имате ли, колеги ?
          Пиърсинг имам - обица на езика. Вече 6-7 години я имам и не ми е омръзнала. В никакъв случай не съжалявам.За татуировката - надписа който искам сама си го измислих и си е лично за мен. Затова и се чудя на какъв език да е. Английският ми е любим, но всеки втори ще разбира написаното ... Има още време ще го доизмисля
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Татуирането е занимавка за затворници.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Татуирането е занимавка за затворници.
              Изобщо не е така. Затворническите татуси са много зле направени, а тези в студиата са направо като изкуство. Твърде много хора имат вече татуси и повечето не са стъпвали в затвор.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Според мен татуировките са начин да изразиш своята индивидуалност или не индивидуалност
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Радват ме да ги гледам ама нига не бих си напрайл, поне за сЯ иначе приятелката ми тази събота си "изпльока" е това на "гърбината"

Коментар

Аз от един купон се прибрах с обеца на ухото (буквално :D) и не след дълго ушето ми се поду и започна да кърви. Започнах и да пикая цветовете на дъгата. Махнах гадната метална обеца и се оправи А за инфекции - малка е вероятността. Освен ако верно не е затворнически татус :D . Татуиста ми пред мен отвори иглите. След това усещането е като лошо слънчево изгаряне, което бързо отминава.
                    In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Аз също имам две,едната е на левия прасец,а другата на дясната ръка надпис от китката до лакътя от вътрешната страна и пише "Аз бях разпънат с Христос и в момента аз не живея,но Христос живее в мен" на английски.
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

имам татуси : на 2-те плешки на лявата е гущер на дясната е цветя с ветрове води и тн и стига почети до лакатя и има и 2 ироглифа , на лявата рака ембрион с обица който седи като хванат за рамото и на десния прасец ироглифи пирсинг на брадата малко шипче ( а тези на ухото не ги броя) а сега смятам да си правя ракав бе половината гръб и 2-те раце до лакатя са нарисувани и прасеца ама на рацете ще има още почети до долу
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

mims написа:
                          За татуировката - надписа който искам сама си го измислих и си е лично за мен. Затова и се чудя на какъв език да е. Английският ми е любим, но всеки втори ще разбира написаното ... Има още време ще го доизмисля
                          Мимс, мога да ти предложа език, който да не се разбира много-много -например фарси (персийски) (пише се с арабската азбука). Друг вариант е шведски, който обаче лесно се разбира, ако човек знае английски или немски...пак зависи от думата де...

Коментар

Имам 2 една върху друга, 2 йероглифа и трайбъл около тях... надявам се до края на годината да съм с поне още една. Който иска да си прави мога само да му препоръчам да не се хвърля на най-евтината оферта, без да е видял другите му произведения, а и ако човека, който ги прави е млад... гледайте да е направил поне над 100....
                            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Re: татуировки

Immortal написа:
                              mims написа:
                              Имате ли татуировки ? Ако да къде и какви са ? И при кой сте си ги правили?Аз от доста време обмислям идеята и май вече го реших - кратък надпис Хайде споделете !
                              Мимс, успя да разпалиш въображението ми рано сутринта Мен лично ме кефят дискретни малки татуировки, било на мъж или на жена.Отвратителни ми са огромните изрисувани гърбове, бедра и цели тела.Аз лично така и не съм си направил татуировка, макар че бих си направил нещо малко на ръката, горе, до рамото. Трайбъл лента нещо...
                              И от кое племе ще си бе??? Това с трайбълтите и надписите ми е ебаси пошлото.Като ще е татус - да има смисъл и да можеш да си го гледаш.
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Има ли някой с татуировка от типа ’женско име’ + ’година’ и отдолу сърце прободено от стрела :D
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X