Имате ли татуировки ? Ако да къде и какви са ? И при кой сте си ги правили?Аз от доста време обмислям идеята и май вече го реших - кратък надпис Хайде споделете !Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
аз също се каня от около 2 години да си правя , дано се наканя тази есен да е ... мисля си нещо свързано с зодията да е ... на рамото или на гърба.ще видим
Имате ли татуировки ? Ако да къде и какви са ? И при кой сте си ги правили?Аз от доста време обмислям идеята и май вече го реших - кратък надпис Хайде споделете !
Мимс, успя да разпалиш въображението ми рано сутринта Мен лично ме кефят дискретни малки татуировки, било на мъж или на жена.Отвратителни ми са огромните изрисувани гърбове, бедра и цели тела.Аз лично така и не съм си направил татуировка, макар че бих си направил нещо малко на ръката, горе, до рамото. Трайбъл лента нещо...
От поне 5 години се каня да си правя татус, но още не съм се навил напълно и все се чудя да не ми го направят някак смотан и после цял живот да си го нося грозния татус. Ако знам, че ще ми го направят перфектно щях отдавна да съм скоил в гьола ама .... Иначе много харесвам трайбъл татусите. Принципно на Ренди Ортън много харесвам този на гърба и рамото ( които са си комплект)
Аз имам две,чакам до месец да се върне моя татуист от Германия и започвам един мащабен проект на цялата дясна ръка.Жена ми същи има голяма татуировка на кръста и още иска да прави.
Имам, започва от сгъвката на лявата предмишница, минава през рамото и се разнася по цялата лява плешка, трайбъл е. Жена ми има японски шаран и рози от лявата страна на корема. Децата като пораснат и имат желание знам при кой ще ги закарам.
Януари си направих първата, но не последната :D Верига с бодли увита около дясната ръка. Започва от горната част на трицепса, минава през бицепса, през лакътя и малко под лакътя свършва. Не исках по-развита (надолу), защото би попречила на намирането на по-представителна работа. И в същото време като си навия ръкавите се загатвя малко. За по-напред във времето имам план за някакъв мотив зло с/у добро на гърба и верига на другата ръка И най-якото е, че веригата ми я няма по никакви каталози - сам си измислих модела Вече си доуточнявам идеята за продължаването на татуса и сигурно на следваща заплата ще го направя. Татуирах се при Пешо от Красна поляна ! И определено ще се върна при него. Взима малко, работи добре и няколко приятели са лягали под машинката му.А обеци/пиърсинг имате ли, колеги ?
googo, звучи много яко това с бодливата тел ... въпреки че имам тату на кръста и пиърсинг от близо 8 години, все си мисля че искам още ... не знам обаче на жена как би стояла такава татуировка, по-скоро си мисля за нещо по гръбнака ...
Сещам се за едни виц:Някакъв стар моряк свалил едма мацка и като стигнали вече до леглото мацето забелязало че на х... му било татуирано АМАМ.- А бе пич какво означава това АМАМ.- А, сега нищо, но едно време можеше да прочетеш АМСТЕРДАМ.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Сещам се за едни виц:Някакъв стар моряк свалил едма мацка и като стигнали вече до леглото мацето забелязало че на х... му било татуирано АМАМ.- А бе пич какво означава това АМАМ.- А, сега нищо, но едно време можеше да прочетеш АМСТЕРДАМ.
Черен и бял войник се къпят на съседни душове в банята. Белият забелязва, че както и той, черният има татуировка на х.я от която се вижда "We...y".- И твоето гадже ли се казва Wendy?- Не, на моя пише "Welcome to Jamaica and have a nice day".
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Коментар