Имате ли татуировки ? Ако да къде и какви са ? И при кой сте си ги правили?Аз от доста време обмислям идеята и май вече го реших - кратък надпис Хайде споделете !Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли татуировки? Къде и какви?
Collapse
X
-
Re: татуировки
mims написа:Имате ли татуировки ? Ако да къде и какви са ? И при кой сте си ги правили?Аз от доста време обмислям идеята и май вече го реших - кратък надпис Хайде споделете !
Коментар
-
От поне 5 години се каня да си правя татус, но още не съм се навил напълно и все се чудя да не ми го направят някак смотан и после цял живот да си го нося грозния татус. Ако знам, че ще ми го направят перфектно щях отдавна да съм скоил в гьола ама .... Иначе много харесвам трайбъл татусите. Принципно на Ренди Ортън много харесвам този на гърба и рамото ( които са си комплект)
Коментар
-
Татуса се прави, когато още си млад и необуздан Аз имам пришълеца на рамото, а жена ми има дяволско сърце на едно "тайно" място"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
mnpenchev
Имам, започва от сгъвката на лявата предмишница, минава през рамото и се разнася по цялата лява плешка, трайбъл е. Жена ми има японски шаран и рози от лявата страна на корема. Децата като пораснат и имат желание знам при кой ще ги закарам.
Коментар
-
Януари си направих първата, но не последната :D Верига с бодли увита около дясната ръка. Започва от горната част на трицепса, минава през бицепса, през лакътя и малко под лакътя свършва. Не исках по-развита (надолу), защото би попречила на намирането на по-представителна работа. И в същото време като си навия ръкавите се загатвя малко. За по-напред във времето имам план за някакъв мотив зло с/у добро на гърба и верига на другата ръка И най-якото е, че веригата ми я няма по никакви каталози - сам си измислих модела Вече си доуточнявам идеята за продължаването на татуса и сигурно на следваща заплата ще го направя. Татуирах се при Пешо от Красна поляна ! И определено ще се върна при него. Взима малко, работи добре и няколко приятели са лягали под машинката му.А обеци/пиърсинг имате ли, колеги ?
Коментар
-
nadili
googo, звучи много яко това с бодливата тел ... въпреки че имам тату на кръста и пиърсинг от близо 8 години, все си мисля че искам още ... не знам обаче на жена как би стояла такава татуировка, по-скоро си мисля за нещо по гръбнака ...
Коментар
-
Сещам се за едни виц:Някакъв стар моряк свалил едма мацка и като стигнали вече до леглото мацето забелязало че на х... му било татуирано АМАМ.- А бе пич какво означава това АМАМ.- А, сега нищо, но едно време можеше да прочетеш АМСТЕРДАМ.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Сещам се за едни виц:Някакъв стар моряк свалил едма мацка и като стигнали вече до леглото мацето забелязало че на х... му било татуирано АМАМ.- А бе пич какво означава това АМАМ.- А, сега нищо, но едно време можеше да прочетеш АМСТЕРДАМ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар