Има ли някой с татуировка от типа ’женско име’ + ’година’ и отдолу сърце прободено от стрела :D
Що нещо лошо ли има Аз например сега ще си татуирам името на дъщеря ми със датата,месеца и годината на раждане само се чудя дали да е със римски цифри.
Има ли някой с татуировка от типа ’женско име’ + ’година’ и отдолу сърце прободено от стрела :D
Ми като смениш мацката тогава кво праим
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Аз имам една от младежките години на дясното рамо - сърце Траянка 1994г.Но разума се появи по късно и я задрасках и под нея сложих сегашната- сърце Динка 2006г.Иначе на гърба си татуирах ’’Джаго е тарикат’’ .Имам и пръстен татуировка от пандиза.
Ми като смениш мацката тогава кво праим
Ми к’во??? Задраскваш го... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Виждал съм го на рамото на един т.нар. "ром"... Писано нещо на два реда... после задраскано плътно Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Туй човек с татуировка ми мяза на дамгосано добиче .....Еля пък мъж обица да си сложи ...Старомоден човек съм и се гордея с това...
Колега на кой как му харесва, и аз много неща не харесвам ама не се оплаквм или хваля с това, със 6 обеци съм на едното ухо и имам доста татоси, кво това по малко човек ли ме прави от тебе???
Alfa Romeo 155 T.S. 2.0 8V Настояща
Suzuki GSXR750 Настоящ
Lancia Dedra 1,6 i.e. Бивша
Kawasaki KZ440-A Бивш
И аз много отдавна съм спряла да го плащам тоя данък! Имам пиърсинг на носа и татуировка на десния глезен, която представлява сърце, обвито с бодлива тел, а по нея се стичат капки кръв. Направих я преди 13 години и не съжалявам, още си я харесвам, а най-хубавото е,че изглежда така, сякаш е правена вчера!В едно студио във Велико Търново ми я правиха, малка е, но човекът си игра почти 2 часа.Искам да си направя още една, но все не остават пари. А и като си избера някое място, след месец-два почвам да виждам всяка втора булка с татуировка на "това" място и се отказвам.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар