Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Три страници изписахте и никой не каза, че е ползвал....явно спама по e-mail-те не намира ползватели... .Всеки ден чистя по 3-4 предложения за разни медикаменти, инструменти и тем подобни.Аз лично не съм се възползвал .Разчитам на турбонадува на приятелката да си го прави какъвто й харесва.

Коментар

curko написа:
      Три страници изписахте и никой не каза, че е ползвал....
      Използвам. Освен турбонадув, разчитам също на кратковременните стимуланти - помпа, магданоз, чесън, Виагра, Еромакс, Камагра, Калорекс, Табекс, и други. Също така съм приложил и метода на продължителния ефект - парафин. Като цяло - ефектът е чудесен - минах на по-голям размер бельо - от S на M. Станах фен на песента Па-Па-Па-Палатка. Така ме събужда сутрин, с ефекта "палатка" на юргана.

Коментар

Нали казват, че мъжете си купуват големи коли, за да компенсират малките размери на разни атрибути (включително и мозък). ФИАТ е марка, известна предимно с малките си коли и повечето от нас имат именно такива (няма какво да се заблуждаваме за Темпра, Мареа и Стило - Крома е единствената голяма кола на ФИАТ), точно защото нямаме нужда от уголемяване на каквото и да било
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          ... точно защото нямаме нужда от уголемяване на каквото и да било
          Освен на банковата сметка А голямата банкова сметка компенсира всичко останало

Коментар

Immortal написа:
            dikanio написа:
            ... точно защото нямаме нужда от уголемяване на каквото и да било
            Освен на банковата сметка А голямата банкова сметка компенсира всичко останало
            Пряка нужда за дебела банкова сметка нямам. Парите са необходимост на жените, не на мъжете. Ако секса беше безплатен, нямаше нужда и да работим даже
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тъй е за по-голям надув треа по-хубава турбина :D

Коментар

На жената и стигат 3-4 см.Останалото е от лакомия. :D
                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Това е цитат от темата за вицовете:"Всяка една жена може да бъде задоволена с 8,5 см.Няма значение дали е Visa или Mastercard."
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Браво за темата страаашна! Та по темата - аз не ползвам хапове, обаче от малък съм си закачил една гира 5кг за "късака" и си ми виси в крачола, и така си ходя, ефект няма, но винаги си имам гира 5кг под ръка.

Коментар

petar2202 написа:
                      Браво за темата страаашна! Та по темата - аз не ползвам хапове, обаче от малък съм си закачил една гира 5кг за "късака" и си ми виси в крачола, и така си ходя, ефект няма, но винаги си имам гира 5кг под ръка.
                      тоя тарикатски номер ми го бяха казали преди време, само че не ме предупредиха че ще порасне само на ширина :D :P

Коментар

Абе гледам някакви методи с турбини използвате... На входа, или на изхода на турбината си ги втъквате? :D
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Явор Митев написа:
                          Аз упорито търся медикамент за намаляване на размера.....!!!!!!!!
                          Бабички(гадни циганки)
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Re: Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...

Vladim написа:
                            мъжкото си достойнство? :D Аз лично не съм, но ако има ефект ще си купя и след това ще цепя дърва без да използвам брадва! :D
                            Да! И за поддържането му дълго и кораво ползвам. И понеже колкото повече толкова повече - ще слагам и импланти...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Един чиляк от малцинството в казармата си го мажеше със сок от глухарче и разправяше, че му се бил бил утроил.Милио маж - толкова беше грозен, че го бяха кръстили "човека Чилев", щото наистина беше нужно да се уточни, че е човек.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X