Три страници изписахте и никой не каза, че е ползвал....явно спама по e-mail-те не намира ползватели... .Всеки ден чистя по 3-4 предложения за разни медикаменти, инструменти и тем подобни.Аз лично не съм се възползвал .Разчитам на турбонадува на приятелката да си го прави какъвто й харесва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...
Collapse
X
-
curko написа:Три страници изписахте и никой не каза, че е ползвал....
Коментар
-
Нали казват, че мъжете си купуват големи коли, за да компенсират малките размери на разни атрибути (включително и мозък). ФИАТ е марка, известна предимно с малките си коли и повечето от нас имат именно такива (няма какво да се заблуждаваме за Темпра, Мареа и Стило - Крома е единствената голяма кола на ФИАТ), точно защото нямаме нужда от уголемяване на каквото и да било
Коментар
-
Immortal написа:dikanio написа:... точно защото нямаме нужда от уголемяване на каквото и да било
Коментар
-
mnpenchev
petar2202 написа:Браво за темата страаашна! Та по темата - аз не ползвам хапове, обаче от малък съм си закачил една гира 5кг за "късака" и си ми виси в крачола, и така си ходя, ефект няма, но винаги си имам гира 5кг под ръка.
Коментар
-
Re: Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...
Vladim написа:мъжкото си достойнство? :D Аз лично не съм, но ако има ефект ще си купя и след това ще цепя дърва без да използвам брадва! :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Един чиляк от малцинството в казармата си го мажеше със сок от глухарче и разправяше, че му се бил бил утроил.Милио маж - толкова беше грозен, че го бяха кръстили "човека Чилев", щото наистина беше нужно да се уточни, че е човек.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар