Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...

мъжкото си достойнство? :D Аз лично не съм, но ако има ефект ще си купя и след това ще цепя дърва без да използвам брадва! :D
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Re: Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...

Vladim написа:
    Използвате ли медикаменти за увеличаване размера
    Накъде повече?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

В този форум само такава тема не бях виждал...В отговор на темата...НЕДруг е въпроса кой колко си мисли, че трябва да бъде достойнството
      Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
      Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
      FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
      Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

Мисля че Владо е подел своеобразен протест, който разбирам и ПОДКРЕПЯМ на 100% ..... :P :P :P

Коментар

Явор Митев написа:
          Мисля че Владо е подел своеобразен протест, който разбирам и ПОДКРЕПЯМ на 100% ..... :P :P :P
          То хубаво ама неговия протест само ме забавлява. като Дон Кихот срещу вятърните мелници.

Коментар

nai7 написа:
            Явор Митев написа:
            То хубаво ама неговия протест само ме забавлява. като Дон Кихот срещу вятърните мелници.
            Ако мислиш, че аз пък не се забавлявам! :D Мерси, Явка!

Коментар

Vladim написа:
              nai7 написа:
              Явор Митев написа:
              Ако мислиш, че аз пък не се забавлявам! :D Мерси, Явка!
              Е ми супер тогава,продължавай да ни радваш все така.

Коментар

nai7 написа:
                Е ми супер тогава,продължавай да ни радваш все така.
                Мнението ти не е по темата ще докладвам, че спамиш!

Коментар

Колко навреме пусната тема. Мислех да се похваля в темата за похвали и оплаквания, но май тук ще е по-на място.В събота бях на малашевския битак и си взех на далавера помпичка за оголемяване. Не е нова, но свърши работа. Някой хора останаха много доволни.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Малко простотия на никой не е излишна в напрегнатото ни ежедневие Няма да пипам тези теми, нека се позабавляваме малко Според мен лошо няма Току виж някой си признал за достойнството Всъщност тези теми никак не са по-безсмислени от такива като "как да си сменя чистачките" например...

Коментар

Разконспирирахме Влади, че протестира, но сега въпросът е срещу какво? Струва ми се, че това е алтернативен протест срещу високите цени на горивата :D Иначе, по темата - не ползвам медикаменти, защото нямам дърва за цепене
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Vladim написа:
                        ... ако има ефект ще си купя и след това ще цепя дърва без да използвам брадва! :D
                        Че няма ли за какво друго да го ползваш, та за цепене на дърва? Има цепенячета, но те не са дъбови! :DСпоред мен е по-важно колко време ще издържи прав, а не колко е голям. За това естествено има хапче! Казват му Виагра, но се ползва от пенсионери! С други думи - време е бай Иван да се включи!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Според мен е по-важно колко време ще издържи прав, а не колко е голям. А има и спрейчета. :D

Коментар

не ползвам щото нямам пари един път пробвах корен от жен шен ма нещо не го бях вързал както трябва и отново не ми се получи
                            FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                            ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                            миг невнимание и вече си татко

Коментар

Аз упорито търся медикамент за намаляване на размера.....!!!!!!!!

Коментар

Working...
                              X