Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Машаллах...една тема без експертни мнения на колежки
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

тук съм, тук съм, тъкмо щях да се включа, макар че нямам самолет
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Един приятел съветва: Ако имаш съмнения ,че ти е малък ,не се набутвай за разни джаджи ,които я свършат работа ,я не.Вземи си жена с малки ръчички, така като го гепи, все ще и зглежда голям .
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Aз мисля,че сме си добре тука нащо племе...http://www.targetmap.com/viewer.aspx...d=3073:D:D:D:D
          4 бири и турбината да свири

Коментар

Мале от един ден не съм влизал във форума и са пуснати две-три теми, които направо къртят А иначе по темата си мисля че по-важното е да има пред коя да го показваш, защото дори и да ти е много голям, ако си го гледаш само ти няма смисъл.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Re: Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...

gituli написа:
              Според мен е по-важно колко време ще издържи прав, а не колко е голям. А има и спрейчета. :D
              Именно...Предпочитам бързооборотна малолитражка ,вместо тромав камион...Размерът не е от голямо значение ,аз да го састържа с 10 000 об./мин. пък да видим тотава...Иначе не ползвам медикаменти...По ме кефи устройството онуй ,дето прави ти голЕм х.. Нали рекламираха някакво устройство ,дето го връзваш и го тегли...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Явор Митев написа:
                Аз упорито търся медикамент за намаляване на размера.....!!!!!!!!
                Пробвай със Сатър ама ако не успееш сам ,дали ще имаш доверие на някой(я) :D
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Проблем с размера нямам, нито една досега не се е оплакала, напротив. Не си мислете, че като имате нещо по голямо в гащите и ще сте номер1 Ако някой медикамент..... има ефект, няма да е лошо да се помисли преди да се вземе. Защото не е приятно да ти се дърпат и да нямаш право на избор на поза.....

Коментар

chaveto написа:
                    Проблем с размера нямам, нито една досега не се е оплакала, напротив. Не си мислете, че като имате нещо по голямо в гащите и ще сте номер1 Ако някой медикамент..... има ефект, няма да е лошо да се помисли преди да се вземе. Защото не е приятно да ти се дърпат и да нямаш право на избор на поза.....
                    Абе уж си прав, ама найш как са радват като видят змея

Коментар

chaveto написа:
                      Проблем с размера нямам, нито една досега не се е оплакала, напротив.
                      Месото много, а мястото малко! :D
                      Думи на виетнамка!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

DogForLife написа:
                        Aз мисля,че сме си добре тука нащо племе...http://www.targetmap.com/viewer.aspx...d=3073:D:D:D:D
                        Абе тези дето са в сиво извънгабаритни ли се водят
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                          DogForLife написа:
                          Абе тези дето са в сиво извънгабаритни ли се водят
                          За сивите не знам , ама виж как са се изхвърлили унгарците ....Преди 20 години защо идваха унгарките на морето...
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Аз само езика си удължавам от време на време, имало по голям ефект, ако останалото ти е що годе в норми......
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Както казваше една колежка "жените го предпочитали да не е къс, ама да е дебел" и допълваше "ти ми го дай, а аз ще си го направя по мой вкус". Лошото е когато започне да действа закона на Нютон за земното привличане за по-дълго време.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Тогава на челна стойка! :D
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X