Един приятел съветва: Ако имаш съмнения ,че ти е малък ,не се набутвай за разни джаджи ,които я свършат работа ,я не.Вземи си жена с малки ръчички, така като го гепи, все ще и зглежда голям .
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Мале от един ден не съм влизал във форума и са пуснати две-три теми, които направо къртят А иначе по темата си мисля че по-важното е да има пред коя да го показваш, защото дори и да ти е много голям, ако си го гледаш само ти няма смисъл.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Re: Използвате ли медикаменти за увеличаване размера на...
gituli написа:
Според мен е по-важно колко време ще издържи прав, а не колко е голям. А има и спрейчета. :D
Именно...Предпочитам бързооборотна малолитражка ,вместо тромав камион...Размерът не е от голямо значение ,аз да го састържа с 10 000 об./мин. пък да видим тотава...Иначе не ползвам медикаменти...По ме кефи устройството онуй ,дето прави ти голЕм х.. Нали рекламираха някакво устройство ,дето го връзваш и го тегли...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Проблем с размера нямам, нито една досега не се е оплакала, напротив. Не си мислете, че като имате нещо по голямо в гащите и ще сте номер1 Ако някой медикамент..... има ефект, няма да е лошо да се помисли преди да се вземе. Защото не е приятно да ти се дърпат и да нямаш право на избор на поза.....
Проблем с размера нямам, нито една досега не се е оплакала, напротив. Не си мислете, че като имате нещо по голямо в гащите и ще сте номер1 Ако някой медикамент..... има ефект, няма да е лошо да се помисли преди да се вземе. Защото не е приятно да ти се дърпат и да нямаш право на избор на поза.....
Абе уж си прав, ама найш как са радват като видят змея
Както казваше една колежка "жените го предпочитали да не е къс, ама да е дебел" и допълваше "ти ми го дай, а аз ще си го направя по мой вкус". Лошото е когато започне да действа закона на Нютон за земното привличане за по-дълго време.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар