nelegalniq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква тоалетна хартия използвате?
Collapse
X
-
Емека,щото обичам да ми е мекичко.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Любима ми е тази със судоку-то, ама ... 10 лв. за ролка ... неизгодно ми е малко :D Ако има с кръстословици, кажете от къде я взимате ... Иначе сега съм с мега гига 4-слойна турбо хартия с чип, спортни кантове, неон и боя черен мат ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:...боя черен мат ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ichkin написа:Ебати въпроса ... Естествено, че имам датчик и на екрана на всеки 1 лист, ми изписва ... че даже пише състав, цвят, консистенция и противопоказания :DФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ichkin написа:Ебати въпроса ... Естествено, че имам датчик и на екрана на всеки 1 лист, ми изписва ... че даже пише състав, цвят, консистенция и противопоказания :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
liverpooleeee - дори съм сигурен, че на по-удобна хартия не си сядал :D А съединител нямам ... автоматична 7 степенна скоростна кутия, с удебелени шевове за по-скоростно откъсване на всеки един лист. Отивам утре в Белово обаче на сервиз ... нещо ми вие ролката :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Иска пренавиване...Иначе аз от днес съм с Haldex съединител - четворен ,керамичен...И limited slipp differential...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
А, хартия, най-читаво дупарата в пода на банята и започвате да правите спирала докато не остава следа след вас.Хинт - правете спиралата от вътре навън, защото ако е обратното се получава кофти ситуация с излизането след това от тоалетната Yellow_Flash_Colorz_PDT_05A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
nai7 написа:Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:nai7 написа:Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар