Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква тоалетна хартия използвате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    nai7 написа:
    SUS SCROFA написа:
    nai7 написа:
    Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.
    Хартията се ползва преди измиването Иначе е неприятно усещането.
    Тук си във мноооого голяма грешка този път.Уж говорите че пазили и тем подобни глупости,тоз се бил отказал от хартиена фактура другия и той.Ами спрете и тази хартия бре.
    И като се увеличи по този начин потреблението на вода ще ходим на протест за високите цени на горивата.Те тва използвм аз.
    ей това е тоалетната хартия , хАЕхеах и е евтина 1лв-1.20лв
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

fiatmaniak написа:
      когато сте в затруднение и нямате тоалетна хартия, развалете една банкнота от 50 лева на банкноти по 2 лева и всичко ще е перфектно.
      Интересни са ми Габровците в тая ситуация ... как ли ще го направят съ стотинка ?
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Имам една шпатола за силикон, ползвам нея, много е мека и удобна! :D

Коментар

Ама вие и дупетата ли си бършите?

Коментар

Мека...... с две перфорирани ивици
            Skoda AMfabia 1.2 12v
            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

ползвайте гланцирана хартия
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Аз гъз папир не ползвам - имам 100% изгаряне и не ми се налага да яздя порцелановото конче......
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Перпетум мобиле един вид....

Коментар

Meчта ми е да направят хартийка наистина с лика на Б.Б. или с някой друг "Убавец" от същия клуб.С кеф ще им показвам "Ремуса"

Коментар

Ichkin написа:
                      Интересни са ми Габровците в тая ситуация ... как ли ще го направят съ стотинка ? Mr. Green
                      Адаш...като габровец ще ти кажа,че и със стотинка става само че да е от 50 стотинки... По-малките не вършат работа!
                      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Аз от както има икономическа криза не ползвам тоалетна и хартия ми НЕ ТРЕБЕ.Но преди си ползвах само амбалажна хартия, още от дете.
                        КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

В една общ. тоалетна са по голяма нужда едновременно металяга и костюмар. Костюмарят си свършил работата и пита: - Прощавайте, имате ли тоалетна хартия?- Що бе, пич? Да не ти е къса фанелката? (Момент за бурен смях)

Коментар

i4kin написа:
                            Ichkin написа:
                            Интересни са ми Габровците в тая ситуация ... как ли ще го направят съ стотинка ? Mr. Green
                            Адаш...като габровец ще ти кажа,че и със стотинка става само че да е от 50 стотинки... По-малките не вършат работа!
                            E как? Тази стотинка за многократна употреба ли е? Мие ли се после или се изхвърля. Не ми се струва изгодно, ако се хвърля.
                            ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Мие се,мие се.....и то само със дъждовна вода събрана чрез лакумицата при превалявания!
                              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

MartoModev написа:
                                Аз пък поУзувам шкурка Р80 Много съм доволен
                                Ааааа колега, голяма грешка. Преди и аз ползвах такава, обаче се оказа че по-едрите консистенции изискват по-голямо количиство шкурка №80. Сега съм на шкурка №15, много съм доволен, всичко събаря от първия път. И икономически е по-изгодно.
                                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                                X