Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква тоалетна хартия използвате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    SUS SCROFA написа:
    nai7 написа:
    Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.
    Хартията се ползва преди измиването Иначе е неприятно усещането.
    Тук си във мноооого голяма грешка този път.
    Еми добре де, имаш право на избор. Мажи се колкото искаш. Щом ти харесва.Аз споделям какъв е евро-моделът на тази работа. Хартия, ставане и измиване на течаща вода, това с шишенцето е ориент експрес.
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Помня като бях на 5-6 годинки, как си мислех, че бизнеса с тоалетна хартия е най-печелившия, защото винаги ще има потребление :DЕдна интересна случка: Ходих на военна комисия преди 2-3 годинки... Седим си чинно с останалите пред вратата на тоя дето проверява интимните области. Вътре влиза един българин от ромски произход. След малко се чува: "Ейй кво е тва кюспе бе!" :D
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

SUS SCROFA написа:
        nai7 написа:
        SUS SCROFA написа:
        nai7 написа:
        Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.
        Тук си във мноооого голяма грешка този път.
        Еми добре де, имаш право на избор. Мажи се колкото искаш. Щом ти харесва.Аз споделям какъв е евро-моделът на тази работа. Хартия, ставане и измиване на течаща вода, това с шишенцето е ориент експрес.
        Тука е баси и спора и то на каква тема,мажеш ти със тая хартия.Не е шишенце колега а телефончето на банята,и ти за биде не си ли чувал.Аз поне не съм виждал хора със биде и закачена тоалетна хартия.

Коментар

nelegalniq написа:
          Тоз форум се нуждае от един психиатър . Всеки ден все нови и луди теми има . Утре сигурно ще бъде какви презервативи използвате, или как си ги слагате :D .
          @Todor_Gagovski така, така... За почистване на България темата имаше два пъти по-малко постове за два дни, а тази съществаува от няма и 12 часа! :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            nelegalniq написа:
            Тоз форум се нуждае от един психиатър . Всеки ден все нови и луди теми има . Утре сигурно ще бъде какви презервативи използвате, или как си ги слагате :D .
            Така, така... За почистване на България темата имаше два пъти по-малко постове за два дни, а тази съществаува от няма и 12 часа! :D
            Има доста сериозни теми, в които се участва доста активно, има доста стойностни коментари в тях.Но нека да има и подобни теми, в които хората РАЗПУСКАТ, нали знаеш какъв е смисълът на тази дума.Форумът не е "сериозното "занимание" на повечето от нас, тук се забавляваме.А и аз лично не смятам, че темата за почистването е сериозна тема. Лично мнение.
            ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

nai7 написа:
              SUS SCROFA написа:
              nai7 написа:
              Тук си във мноооого голяма грешка този път.Уж говорите че пазили и тем подобни глупости,тоз се бил отказал от хартиена фактура другия и той.Ами спрете и тази хартия бре.
              И като се увеличи по този начин потреблението на вода ще ходим на протест за високите цени на горивата.Те тва използвм аз.
              Прикачени файлове
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Re: Каква тоалетна хартия използвате?

Vladim написа:
                Двуслойна, трислойна, или мачкате вестника и действате? Имате ли предпочитания към дадена щампа: цветенца; меченца, или Бойко Борисов? Българска, или чуждестранна? Бяла, или кафява?
                Хартия не ползвам. Предпочитам водата. Имам си душ-телефон в тоалетната. Ако имах място щях да имам биде. И честно казано - Vladim ме е изпреварил. А в момента не ми идва на ум друга простотия като тема.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

nai7 написа:
                  SUS SCROFA написа:
                  nai7 написа:
                  Тук си във мноооого голяма грешка този път.Уж говорите че пазили и тем подобни глупости,тоз се бил отказал от хартиена фактура другия и той.Ами спрете и тази хартия бре.
                  Направо спрете да тропате и проблемът е решен

Коментар

@Vladim каква ще е следващата ти тема - каква прах за пране използвате или с какъв шампоан се къпете...
                    FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Веднъж попаднах на една тоалетна хартия е*а ми се мамата! Влизам върша си работата и дойде момента да забърша бирникаа...обаче ко стааа аз бърша а пръстите ми пробиват хартията малееее ужас..... Та от там на продавачката викам ако ти си може си обършеш г*за с това което ми продаде ще стана голф 2-ка! Каккто и да е вече използвам по твърда ароматизирана хартия

Коментар

vicool написа:
                        @Vladim каква ще е следващата ти тема - каква прах за пране използвате или с какъв шампоан се къпете...
                        Не, това е прекалено предвидимо! Всичко е в тон с останалите теми, не смяташ ли? :D Интересна тема е например "Какво правите с това, което си изкарате от носа?"@цено ти да не си пазарувал от железарията? :P
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз съм чувал за хора че го правят с трушан кочан от царевица , ама не знам здравомислещ човек как би посмял да го направи. То това ще е мъчение бе.

Коментар

Вода у нас няма, а след казармата имам запаси от в.Българска армия. Режа си ги на правоъгълничета и го ползвам вместо гъз папир.

Коментар

Бърша си го с билетче от градски транспорт
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

когато сте в затруднение и нямате тоалетна хартия, развалете една банкнота от 50 лева на банкноти по 2 лева и всичко ще е перфектно.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X