nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква тоалетна хартия използвате?
Collapse
X
-
Помня като бях на 5-6 годинки, как си мислех, че бизнеса с тоалетна хартия е най-печелившия, защото винаги ще има потребление :DЕдна интересна случка: Ходих на военна комисия преди 2-3 годинки... Седим си чинно с останалите пред вратата на тоя дето проверява интимните области. Вътре влиза един българин от ромски произход. След малко се чува: "Ейй кво е тва кюспе бе!" :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
SUS SCROFA написа:nai7 написа:SUS SCROFA написа:nai7 написа:Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.
Коментар
-
nelegalniq написа:Тоз форум се нуждае от един психиатър . Всеки ден все нови и луди теми има . Утре сигурно ще бъде какви презервативи използвате, или как си ги слагате :D .Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:nelegalniq написа:Тоз форум се нуждае от един психиатър . Всеки ден все нови и луди теми има . Утре сигурно ще бъде какви презервативи използвате, или как си ги слагате :D .ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
nai7 написа:SUS SCROFA написа:nai7 написа:Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Re: Каква тоалетна хартия използвате?
Vladim написа:Двуслойна, трислойна, или мачкате вестника и действате? Имате ли предпочитания към дадена щампа: цветенца; меченца, или Бойко Борисов? Българска, или чуждестранна? Бяла, или кафява?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nai7 написа:SUS SCROFA написа:nai7 написа:Баси и темата Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.
Коментар
-
Веднъж попаднах на една тоалетна хартия е*а ми се мамата! Влизам върша си работата и дойде момента да забърша бирникаа...обаче ко стааа аз бърша а пръстите ми пробиват хартията малееее ужас..... Та от там на продавачката викам ако ти си може си обършеш г*за с това което ми продаде ще стана голф 2-ка! Каккто и да е вече използвам по твърда ароматизирана хартия
Коментар
-
vicool написа:@Vladim каква ще е следващата ти тема - каква прах за пране използвате или с какъв шампоан се къпете...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
когато сте в затруднение и нямате тоалетна хартия, развалете една банкнота от 50 лева на банкноти по 2 лева и всичко ще е перфектно.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар