Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква тоалетна хартия използвате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Двуслойна, трислойна, или мачкате вестника и действате? Имате ли предпочитания към дадена щампа: цветенца; меченца, или Бойко Борисов? Българска, или чуждестранна? Бяла, или кафява?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Не е важно каква използваш, важно е да я използваш по предназначение...Оценявам усилията ти да поддържаш темпа на подобни теми
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

От 2 години търся с Бойко Борисов или Симеон Дянков но много се харчели и все не остава за моя г---ц и той да види премиера от близо.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

ele написа:
        Не е важно каква използваш, важно е да я използваш по предназначение...Оценявам усилията ти да поддържаш темпа на подобни теми
        О, да... сега съм уморен, очаквай скоро и други подобни! :D Всъщност забравих да попитам... някой може би все още използва намачкан вестник, или листо от фикус?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Само чуждестранни вестници ползвам . Нашите вестници не смея , че ме е страх да не ме захапе премиера ...
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Каква тоалетна хартия използвате?

Румен_Хинчев написа:
            Само чуждестранни вестници ползвам . Нашите вестници не смеч , че ме е страх да не ме захапе премиера ...
            Ама моля Ви се, с тоалетна хартия не се бършат само дупета, а и някои други неща, така, че доста дами биха го правили с хартия с лика на ББ, защото са му фенки, а не с лоша умисъл.Аз лично ползвам а4 на Тошиба.
            ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Абе вие се шегувате ама онзи ден купих няква за 3 лева, защото беше най-евтина.....все 1 злато акам....
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Тоз форум се нуждае от един психиатър . Всеки ден все нови и луди теми има . Утре сигурно ще бъде какви презервативи използвате, или как си ги слагате :D .

Коментар

Скоро поради цената на хартията и цената на бензина ще пътуваме с обществен транспорт и ще си бършем ду’петата с билетчета .... :D ако някой има интерес мога и да разесня как става :D

Коментар

nelegalniq написа:
                    Тоз форум се нуждае от един психиатър . Всеки ден все нови и луди теми има . Утре сигурно ще бъде какви презервативи използвате, или как си ги слагате :D .
                    Абе като подхвана темата - преди 6-7 години имаше едни шушляци на Beneton! Много бяха добри! Някой срещал ли ги е скоро?
                    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

durex_a написа:
                      Скоро поради цената на хартията и цената на бензина ще пътуваме с обществен транспорт и ще си бършем ду’петата с билетчета .... :D ако някой има интерес мога и да разесня как става :D
                      Имам билети на стойност НАД 600лв, така че имам запас Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Ако можех да ги обмена за париииииииииии .

Коментар

nelegalniq написа:
                        durex_a написа:
                        Имам билети на стойност НАД 600лв, така че имам запас Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Ако можех да ги обмена за париииииииииии .
                        Да не би да си работил като контрольор в градския.
                        nelegalniq написа:
                        Тази тема е пусната с ирония.Тя е в отговор на темата за бръсненето.Дават на масите простотии да се забавляват, а интелектуалците четат и се забавляват.
                        ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Аз си падам по розова ... Еййййй ся се сетих, че мн бих се радвала на хартия с марките на автомобилите. Който иска от любов към марката да се бърше с нея, а който иска от омраза към друга пак същото да прави
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

А какви дамски превръзки ползват съпругите ви ?
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Аз пък си купувам една от ибей - на розови тролчета с аромат на прецъВФтели малинки.Идеална е , ако някой има интерес - пращам линк на ЛС.
                              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
                              X