Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комбинат "Кремиковци" продаден

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Комбинат "Кремиковци" продаден

,,Кремиковци
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Различно е , как иначе Виж как младите хора се реализират - само на 26 , а вече има 316 милиона
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
      Различно е , как иначе Виж как младите хора се реализират - само на 26 , а вече има 316 милиона
      Нямам думи. Хванали го малкия, реистрирали му фирмичка, дават му кремиковци и сега се започва голямото рязане. Ако не беше тъжно, щеше да ми е смешно.

Коментар

Пък масово се говори ,че за младите нямало работа и бизнес в България. Ето вземайте пример от момчето само на 26 години е но с упорит труд е постигнало такова богатство. Жалко че такива кадърни хора бизнесмени не се оценяват в България а се оцеиняват като отидат в отвъдното .Примери: Илия Павлов ,Крушата ,Васил и Георги Илиеви , бай Миле ,Косю Самоковеца , Гущера ,Щъркела, Лисицата и много още знайни и незнайни богаташи.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Румен_Хинчев написа:
          Точно това ми направи впечатление и на мен.Със същия успех можех и аз да купя Кремиковци Дават ми парите, правят ми фирмата и айдееее "Иммортал" ЕООД - собственик на Кремиковци.Сега да видим ще го вдигне ли на крака комбината, или ще го разфасова за скрап? Щото историята ни е показала, че дето влязат "младите хора с пари", камък върху камък не остава. Пример - гордостта на ямболци - химическият комбинат в града.

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Тоз юнак чутовен се е отправил с бодра крачка и той при батковците с нежни имена ...

Коментар

Immortal написа:
              Румен_Хинчев написа:
              Точно това ми направи впечатление и на мен.Със същия успех можех и аз да купя Кремиковци Дават ми парите, правят ми фирмата и айдееее "Иммортал" ЕООД - собственик на Кремиковци.Сега да видим ще го вдигне ли на крака комбината, или ще го разфасова за скрап? Щото историята ни е показала, че дето влязат "младите хора с пари", камък върху камък не остава. Пример - гордостта на ямболци - химическият комбинат в града.
              E, що за въпрос, виж предмета на дейност на фирмата.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                Това доказва колко различно е настоящето правителство от предходните.
                Различно е - най-после се затвори предприятието, вместо да потребява газ без да плаща (познай кой я плащаше). Пазарна икономика.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Само аз ли си мисля ,че първо трябва да се внесат едни 300+ милиона за да го придобият?За сега само са спечелили търга,а тия пари които трябва да се внесат, още не са внесени.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Комбината "Кремиковци" продаден

krasio_79bs написа:
                    Само аз ли си мисля ,че първо трябва да се внесат едни 300+ милиона за да го придобият?За сега само са спечелили търга,а тия пари които трябва да се внесат, още не са внесени.
                    Тоя юнак ще влезе в комбината , ще размаха докИмента , че е спечелил търга , хората му ще изтърмъчат железа за 30 милиона и хоп ...,, Извинявайте , ама немам парите ’’ .

Коментар

Горд съм, че уча в УАСГ след Лъчезар :D Дано и аз скоро да имам подобна цифра :D А съвсем скоро ще се разбере кой в същност купува кремиковци ... връзката е лесна ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                        Горд съм, че уча в УАСГ след Лъчезар :D Дано и аз скоро да имам подобна цифра :D А съвсем скоро ще се разбере кой в същност купува кремиковци ... връзката е лесна ...
                        Сподели с нас. :D

Коментар

"Заглавие: Комбината "Кремиковци" продаден".Нека бъде: Комбинат "Кремиковци" продаден. Или - Комбинатът "Кремиковци" продаден.Коригирано! Модераторски екип на fiat-bg.org
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            "Заглавие: Комбината "Кремиковци" продаден".Нека бъде Комбинат "Кремиковци" продаден. Или Комбинатът "Кремиковци" продаден.
                            Не съм го измислил аз. Но не искам да обсъждам, че и без това малко живот имам тук. Не издребнявай за един пълен член.

Коментар

Знам. Видях, че темата е отделена от модератор и заглавието е негово.П.П. Вече е коригирано .
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                              X