Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комбинат "Кремиковци" продаден

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    MOLOTOV написа:
    Кремиковци ще бъде разпродадено както и всички големи заводи, които бяха приватизирани. Това не е нищо ново и аз не се сещам за фабрика, която някой е вьзродил. Жалко е за хората които няма да си получат парите защото са много назад в списъка. На никой ли не му е странно кой е купил Кремиковци, откъде има пари и с какво се занимава??? Или ще се ядете за правопис? М?
    Парите идват от ПИБ. Кво да ги мисля? Заем с достатъчно добра мотивация. С други думи - дори ПИБ да стане собственик на Кремиковци - пак не е вътре. Прсто тоя пич е дошъл като манна небесна на някой с добри идеи как може да се употрби комбинат непоискан от никого.Чудно как сред толкова много икономически гении в този и други форум не се намери нито един смелчага да вземе 320 милиона лева и да се сдобие със стоманолеярна "златна" едва ли не.Златна, щото като чувам какви дългове има...
    Защото тоя е човек на някой висшестоящ. С такова обезпечение доста банки биха дали кредит за такава инвестиция.И аз бих го взел, но знам че няма да ми го дадат дори да извадя парите.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Комбинат &quot;Кремиковци&quot; продаден

simeon3000 написа:
      Стига с тоя скраб, пише се и се чете скраП
      Правилно Грешка моя
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

simeon3000 написа:
        Стига с тоя скраб, пише се и се чете скраП
        ПоправИхме се
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

infineon написа:
          jenshen73 написа:
          MOLOTOV написа:
          Кремиковци ще бъде разпродадено както и всички големи заводи, които бяха приватизирани. Това не е нищо ново и аз не се сещам за фабрика, която някой е вьзродил. Жалко е за хората които няма да си получат парите защото са много назад в списъка. На никой ли не му е странно кой е купил Кремиковци, откъде има пари и с какво се занимава??? Или ще се ядете за правопис? М?
          Парите идват от ПИБ. Кво да ги мисля? Заем с достатъчно добра мотивация. С други думи - дори ПИБ да стане собственик на Кремиковци - пак не е вътре. Прсто тоя пич е дошъл като манна небесна на някой с добри идеи как може да се употрби комбинат непоискан от никого.Чудно как сред толкова много икономически гении в този и други форум не се намери нито един смелчага да вземе 320 милиона лева и да се сдобие със стоманолеярна "златна" едва ли не.Златна, щото като чувам какви дългове има...
          Защото тоя е човек на някой висшестоящ. С такова обезпечение доста банки биха дали кредит за такава инвестиция.И аз бих го взел, но знам че няма да ми го дадат дори да извадя парите.
          Добре де, що не се яви на някой от предишните търгове??? Принципно не се иска много акъл, иска се една мотивационна програма, иска се малко икономическа обосновка, а и също така - гаранционната вноска се връща след приключване на търга. Т.е. ако някой те надцака в наддаването - можеш да си върнеш кинтите и да се извиниш. Хайде да си признаем, че колкото и да "разбираме" го разбираме само на масата. Щото тоя пич може да е тъп, тъп, но колко да е тъп, че да се подпише под договор за 316 милиона кредит??? Определено се иска дупара. А после - ако иска и на конфетки да го прави...Ако беше толкова изгодна оферта тоя металургичен комбинат - нямаше всички да искат да се оттърват от него. Просто е много добра платформа за предизборни дейности. Също като Виваком и новите и собственици...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абе 700 декара са си доста добра платформа, погледнато откъдето и да е.
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

7655 дка земя, предзаводска и производствена площадки, ведно с всички находящи се на тях сгради с приблизително 1 130 000 кв.м РЗП
              Тъй че не са 700дк :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ПИБ няма абсолютно нищо общо с ТИМ !!!! Гарантирам ви го !

Коментар

OK! Приемам, просто смятах че ПИБ и ТИМ са дружки. Не заради самото им трибуквено съкращение

Коментар

Working...
                  X