Кремиковци ще бъде разпродадено както и всички големи заводи, които бяха приватизирани. Това не е нищо ново и аз не се сещам за фабрика, която някой е вьзродил. Жалко е за хората които няма да си получат парите защото са много назад в списъка. На никой ли не му е странно кой е купил Кремиковци, откъде има пари и с какво се занимава??? Или ще се ядете за правопис? М?
Парите идват от ПИБ. Кво да ги мисля? Заем с достатъчно добра мотивация. С други думи - дори ПИБ да стане собственик на Кремиковци - пак не е вътре. Прсто тоя пич е дошъл като манна небесна на някой с добри идеи как може да се употрби комбинат непоискан от никого.Чудно как сред толкова много икономически гении в този и други форум не се намери нито един смелчага да вземе 320 милиона лева и да се сдобие със стоманолеярна "златна" едва ли не.Златна, щото като чувам какви дългове има...
Защото тоя е човек на някой висшестоящ. С такова обезпечение доста банки биха дали кредит за такава инвестиция.И аз бих го взел, но знам че няма да ми го дадат дори да извадя парите.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Кремиковци ще бъде разпродадено както и всички големи заводи, които бяха приватизирани. Това не е нищо ново и аз не се сещам за фабрика, която някой е вьзродил. Жалко е за хората които няма да си получат парите защото са много назад в списъка. На никой ли не му е странно кой е купил Кремиковци, откъде има пари и с какво се занимава??? Или ще се ядете за правопис? М?
Парите идват от ПИБ. Кво да ги мисля? Заем с достатъчно добра мотивация. С други думи - дори ПИБ да стане собственик на Кремиковци - пак не е вътре. Прсто тоя пич е дошъл като манна небесна на някой с добри идеи как може да се употрби комбинат непоискан от никого.Чудно как сред толкова много икономически гении в този и други форум не се намери нито един смелчага да вземе 320 милиона лева и да се сдобие със стоманолеярна "златна" едва ли не.Златна, щото като чувам какви дългове има...
Защото тоя е човек на някой висшестоящ. С такова обезпечение доста банки биха дали кредит за такава инвестиция.И аз бих го взел, но знам че няма да ми го дадат дори да извадя парите.
Добре де, що не се яви на някой от предишните търгове??? Принципно не се иска много акъл, иска се една мотивационна програма, иска се малко икономическа обосновка, а и също така - гаранционната вноска се връща след приключване на търга. Т.е. ако някой те надцака в наддаването - можеш да си върнеш кинтите и да се извиниш. Хайде да си признаем, че колкото и да "разбираме" го разбираме само на масата. Щото тоя пич може да е тъп, тъп, но колко да е тъп, че да се подпише под договор за 316 милиона кредит??? Определено се иска дупара. А после - ако иска и на конфетки да го прави...Ако беше толкова изгодна оферта тоя металургичен комбинат - нямаше всички да искат да се оттърват от него. Просто е много добра платформа за предизборни дейности. Също като Виваком и новите и собственици...
Коментар