Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комбинат "Кремиковци" продаден
Collapse
X
-
Ichkin написа:Горд съм, че уча в УАСГ след Лъчезар :D Дано и аз скоро да имам подобна цифра :D А съвсем скоро ще се разбере кой в същност купува кремиковци ... връзката е лесна ...
Коментар
-
Vladim написа:И ся кво? Дали държава ще го задължи да изчисти хилядите декари от Менделеевата таблица? Едва ли... Що ли ми намирисва на някаква яка далавера?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Плащането на "гаранционната" вноска за участие в търга не означава, че Кремиковци е купен, а ще е когато платят и останалото. Но математиката, която направиха в бързината завистливците - е ясна. Аз лично ако имах дупарата да взема 32 000 000лв. кредит за да играя на тоя търг - щях да го направя. Щото после банката с кеф щеше да ми даде останалите 280 000 000лв. Купувайки Кремиковци определено щях да го нарежа и продам за скрап, а машините ако има работещи и ставащи - да продам на заинтересовани страни. След това ще разчистя и парцелирам терена, да го вкарам в регулация (ток и вода знаем, че има) и да го продам като нов квартал на София, какъвто си е от край време. Не виждам какво лошо има да се реализира печалба - щом до сега никой не е успял да го направи. Кремиковци за мен е най-загубената фабрика, а след нея са и останалите в миналото 9 завода за Захар.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Повече от ясно е, че ще иде за скрап. Все пак фирма Надин на няколко пъти се спомена. Влизал съм в Кремиковци в една доменна пещ и по-точно във валцоващият цех... трябва да ви кажа, че само там имаше желязо за няколко кораба. Огромни валцоващи машини от едно време се извисяваха по 3-4 етажа. Въпросът е, какво ще направи държавата за почистването на района? Всъщност май задавам отговор... нищо! Голяма част от този клип е заснета на въпросното място: http://www.vbox7.com/play:eda69f07Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар