Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комбинат "Кремиковци" продаден

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    Горд съм, че уча в УАСГ след Лъчезар :D Дано и аз скоро да имам подобна цифра :D А съвсем скоро ще се разбере кой в същност купува кремиковци ... връзката е лесна ...
    Мани другото. Не стига че и аз съм от УАСГ, ами го и познавам, или по-скоро познвах преди да извади тия 300млн . кешовица
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
      Мани другото. Не стига че и аз съм от УАСГ, ами го и познавам, или по-скоро познвах преди да извади тия 300млн . кешовица
      Е то сега е момента да го познаваш

Коментар

Комбинат "Кремиковци" продаден

Като ви е колега , привлечете го за спонсор на йеденията и пийениета на форума ....ще си налепим и стикери ,, Кремиковци ’’
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ichkin написа:
          Горд съм, че уча в УАСГ след Лъчезар :D Дано и аз скоро да имам подобна цифра :D А съвсем скоро ще се разбере кой в същност купува кремиковци ... връзката е лесна ...
          е кой - Надин май привлечи го за спонсор на баскетболния ни отбор, да купим 5-6 чужденци че да можем да играем спокойно две петици пък ако потръгне ще се запишем във федерацията другия сезон, с радост ще нося фанелка "Академик Надин - Кремиковци"P.S. не знаех че учиш в УАСГ

Коментар

И ся кво? Дали държава ще го задължи да изчисти хилядите декари от Менделеевата таблица? Едва ли... Що ли ми намирисва на някаква яка далавера?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
              И ся кво? Дали държава ще го задължи да изчисти хилядите декари от Менделеевата таблица? Едва ли... Що ли ми намирисва на някаква яка далавера?
              E колега то не мирише то си е ясно.Някой купува кремиковци с подставено лице,реже-скраб и е напред с много.Не виждам нищо скрито-покрито,всичко си е прозрачно и ясно.Хубаво е в случая,че тези 12-13 хиляди души към които комбината има задължения на стойност около 50 000 000,има някъква вероятност да си вземат парите.п.п.Комбината не е продаден още,само е капариран.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Плащането на "гаранционната" вноска за участие в търга не означава, че Кремиковци е купен, а ще е когато платят и останалото. Но математиката, която направиха в бързината завистливците - е ясна. Аз лично ако имах дупарата да взема 32 000 000лв. кредит за да играя на тоя търг - щях да го направя. Щото после банката с кеф щеше да ми даде останалите 280 000 000лв. Купувайки Кремиковци определено щях да го нарежа и продам за скрап, а машините ако има работещи и ставащи - да продам на заинтересовани страни. След това ще разчистя и парцелирам терена, да го вкарам в регулация (ток и вода знаем, че има) и да го продам като нов квартал на София, какъвто си е от край време. Не виждам какво лошо има да се реализира печалба - щом до сега никой не е успял да го направи. Кремиковци за мен е най-загубената фабрика, а след нея са и останалите в миналото 9 завода за Захар.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Що ли ми се струва ,че това момче може и да отнесе оловото както много други набързо станали милионери. Разпродажбата можеше да я извърши и държавата и да спечели много повече пари .Нещо нечисто има в цялата тая работа и като поживеем ще видим.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Повече от ясно е, че ще иде за скрап. Все пак фирма Надин на няколко пъти се спомена. Влизал съм в Кремиковци в една доменна пещ и по-точно във валцоващият цех... трябва да ви кажа, че само там имаше желязо за няколко кораба. Огромни валцоващи машини от едно време се извисяваха по 3-4 етажа. Въпросът е, какво ще направи държавата за почистването на района? Всъщност май задавам отговор... нищо! Голяма част от този клип е заснета на въпросното място: http://www.vbox7.com/play:eda69f07
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

коцев написа:
                      : Разпродажбата можеше да я извърши и държавата и да спечели много повече пари
                      Можеше ако беше държавно предприятие. Всичко си е в реда на нещата, интересното е срещу какво банката ще отпусне кредит на тоя човек.
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Жокер ... свързахте го с Надин ... а сега свържете и надин с ПИБ :D П.П. : Академик не ми звучи добре за баскетболен отбор ... бих заложил на ... Къпинките ?
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

А сега свържете ПИБ с ТИМ.....

Коментар

Ми че тя връзката е директно ПИБ с Елтрейд

Коментар

Тя май работата е ясна,R.I.P за "Кремиковци"

Коментар

Май ако стана разследващ журналист, ще ме гръмнат много бързо ... никой не смее да свърже 2+2 :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X