Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За музикалните сноби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз, някак си, не мога да се пречупя да слушам чалга, пък, ако искате, мислете ме и за сноб. Макар че са се мъчили през годините да ми натрапват, по една или друга причина, тази музика, самият ритъм ме кара да се отвращавам от нея. Не е ли жица, не е ли големия тъпан да го усетиш със стомаха си, а от баса да счупиш някой джам, както навремето направихме с един приятел, не ме влече нещо... Е, харесвам и хубава естрадна музика, а и други стилове, но чалга - не!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Re: За музикалните сноби

Vladim написа:
      Румен_Хинчев написа:
      Сноб съм - никаква чалга не слушам
      И аз!
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

stefaka222 написа:
        Колега социолог ли си или си психолог?Питам защото като чета все пускаш теми засягащи или късаещи огромна маса от хора във форума, разпалваш дискусии и анализираш по отделно всеки един и си правиш някакви заключения, направо си признай Иначе за Си Си кечч бих казал, че има мноого песни с различнен ритъм както тъжни балади като във фолка така стига до весели песни като тази за кадилака и се простира чак до малко по хард рок парчета. За друго не мога да кажа не ми се четеше нататък.
        По-скоро съм социопат и психопат Какви теми да пускам, това ме вълнува, това пускам. Си си кеч си е диско, това е. Има експерименти, но това е нейният стил.
        ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

simeon3000 написа:
          "Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." ГьотеЧалга музиката е малка част от част чалга културата, която ни залива отвсякъде.
          Харесва ми, но ще бъда откровен и ще ти кажа какво си представих.Ти седиш на мек диван и слушайки моцарт, отпивайки на малки глътки своето курвоазие, прочитайки поредната страница съдържаща Гьоте, та цялата тази хармония, изведнъж е прекъсната от любимата ти съпруга, която внася в трапезарията чиния с ароматен боб с наденица, комат Леб и две три люспи лук. :Хайде мило, хапни си. Глупостта е всичко друго, но не и музика.

Коментар

За музикалните сноби

Хм...значи все пак битието не определя съзнанието - мааш боб , а такива възвишени теми те вълнуват
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: За музикалните сноби

Румен_Хинчев написа:
              Хм...значи все пак битието не определя съзнанието - мааш боб , а такива възвишени теми те вълнуват
              Отклонихме се от темата. Не твърдя, че тази музика не влияе лошо, но твърдя, че вносната играе същата роля, така, че по добре нашето.

Коментар

Ичкин, знам, че ще ти хареса http://www.youtube.com/watch?v=SzgYh...eature=related Приеми го като поздрав

Коментар

Това е за нервите http://www.youtube.com/watch?v=gN6Ri...eature=related :D :D :D

Коментар

Слушането на каквато и да е музика не ни прави нито по-умни, нито по-глупави. Става дума само и единствено за въпрос на вкус и нищо друго.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

simeon3000 написа:
                      "Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." ГьотеЧалга музиката е малка част от част чалга културата, която ни залива отвсякъде.
                      Хмм, момент, "чалга" и "култура" са малко несъвместими понятия. Не, че и аз съм винаги културен. :D

Коментар

С чалгата мога да си забърша дупцето (като продължение на онази тема на Владим), а във вторник съм на концерт на Children of Bodom

Коментар

"Въпрос на вкус" казало кучето и си облизало задника.

Коментар

"Ммммм ... лайно ! Добре, че не го настъпих !"
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

mnpenchev написа:
                              "Въпрос на вкус" казало кучето и си облизало задника.
                              Не е въпрос на вкус, а е въпрос на можене, защото, ако хората имаха физическата възможност да го правят, ти гарантирам, че почти всички щяха да го правят. :D

Коментар

Working...
                              X