И аз, някак си, не мога да се пречупя да слушам чалга, пък, ако искате, мислете ме и за сноб. Макар че са се мъчили през годините да ми натрапват, по една или друга причина, тази музика, самият ритъм ме кара да се отвращавам от нея. Не е ли жица, не е ли големия тъпан да го усетиш със стомаха си, а от баса да счупиш някой джам, както навремето направихме с един приятел, не ме влече нещо... Е, харесвам и хубава естрадна музика, а и други стилове, но чалга - не!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За музикалните сноби
Collapse
X
-
stefaka222 написа:Колега социолог ли си или си психолог?Питам защото като чета все пускаш теми засягащи или късаещи огромна маса от хора във форума, разпалваш дискусии и анализираш по отделно всеки един и си правиш някакви заключения, направо си признай Иначе за Си Си кечч бих казал, че има мноого песни с различнен ритъм както тъжни балади като във фолка така стига до весели песни като тази за кадилака и се простира чак до малко по хард рок парчета. За друго не мога да кажа не ми се четеше нататък.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
simeon3000 написа:"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." ГьотеЧалга музиката е малка част от част чалга културата, която ни залива отвсякъде.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Re: За музикалните сноби
Румен_Хинчев написа:Хм...значи все пак битието не определя съзнанието - мааш боб , а такива възвишени теми те вълнуватОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Ичкин, знам, че ще ти хареса http://www.youtube.com/watch?v=SzgYh...eature=related Приеми го като поздрав
Коментар
-
Orcinus
simeon3000 написа:"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." ГьотеЧалга музиката е малка част от част чалга културата, която ни залива отвсякъде.
Коментар
-
Humppa
С чалгата мога да си забърша дупцето (като продължение на онази тема на Владим), а във вторник съм на концерт на Children of Bodom
Коментар
-
mnpenchev
-
mnpenchev написа:"Въпрос на вкус" казало кучето и си облизало задника.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар