Ситуацията е следната:Налага ми се да преинемувам около 1200-1300 телефонни контакта или по-точно да ги направя както са сега всички с главни букви да станат както си му е реда, а именно първа главна а след това да са малки буквите. Вече като в последствие всичко това трябва да се качи на една Nokia С-5 и един iPhone 4, което е най-лесното.В момента цялата тая информация е качена на Nokia 6120. Лошото е, че при Nokia Ovi Suite не могат да се импортират контакти, а при статия PS Suite могат да се редактират само докато телегона е свързан с компютъра, а телефона няма как да стой вързан много време.Много ще съм благодарен, ако някой предложи някаква програмка за редактиране на контактите. Даже ако има опция да смени сама главните букви с малки и да направи проверка за повтарящи се номера и имена ще е още по-добре.Отворен съм за всякакви предложения и идеи.Надявам се да съм бил ясен в това какво е положението и какви са целитеПоздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ за телефонни контакти
Collapse
X
-
Предполагам, че през MS Outlook ще стане. Първо ги експортираш от стария телефон в MS Outlook посредством Ovi Suite или Nokia PC Suite. Става чрез опциите за синхронизиране на контакти, бележки и календар с MS Outlook. Като се разходиш из менютата, ще ги видиш. След това, ако искаш, редактираш контактите директно в MS Outlook. Накрая ги импортираш в новия телефон. Между две нокии прехвърлянето през MS Outlook със сигурност работи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Реклама
Collapse
Коментар