Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ножчета за бръснене...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отклонявате се от темата!!! За форума си има цял раздел - обсъждайте там!По темата - чудя се дали ще се включи някоя колежка с мнение?

Коментар

Immortal написа:
      Отклонявате се от темата!!! За форума си има цял раздел - обсъждайте там!По темата - чудя се дали ще се включи някоя колежка с мнение?
      Моят първи опит с раздела за форума беше неуспешен.Колегата ele, винаги е активна, но в тази тема не се включва. Аз например се бръсна точно два пъти седмично, но ми е адски смешна теорията, че от гела растяла по-бързо брадата.
      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

SUS SCROFA написа:
        Аз например се бръсна точно два пъти седмично, но ми е адски смешна теорията, че от гела растяла по-бързо брадата.
        Никак не е смешна. И не от гела изобщо, а от гела и пяната на Gilette. И аз си мислих по едно време, че си въобразявам, но както виждаш - и други колеги споделят това ми впечатление.Пробвай да се бръснеш 1 месец с пяна на Gilette, после един месец с друга, по твой избор, от не толкова известна марка и пак ще говорим.

Коментар

Immortal написа:
          Има едни студиа за красота, в които срещо вече сравнително скромно заплащане (и значително спестяващо средства, ако броиш колко години трябва да купуваш я кола маска, я кремове, я самобръсначки) ти махат всякакво окосмяване перманентно. Иначе залагам на Уилкинсън - карали са ме цяла година, докато жилета се изтъпява за 2-3 месеца П.П. Аз следя с интерес, ама... точно в тази тема една жена няма какво толкова да каже
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Що да е смешна? Давам ти пример с Coca Cola: колкото повече пиеш, толкова по-жаден ставаш.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ele написа:
              П.П. Аз следя с интерес, ама... точно в тази тема една жена няма какво толкова да каже
              А, няма... знайш’ колко мустакати каки познавам

Коментар

Immortal написа:
                ele написа:
                П.П. Аз следя с интерес, ама... точно в тази тема една жена няма какво толкова да каже
                Ми не Те точно щото са мустакати, не могат нищо да кажат за обезкосмяване и прочее...
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

M5kov написа:
                  Що да е смешна? Давам ти пример с Coca Cola: колкото повече пиеш, толкова по-жаден ставаш.
                  Защото с мазане стимулиране на растеж не става, трябва пиене .А макдоналдс, колкото повече ям, толкова повече огладнявам. Колата е сладка и една лимонадка да пиеш, пак си жаден.
                  Immortal написа:
                  ele написа:
                  Има мъже, които си падат по космати мацки. :D Онзи ден докато ме стрижеха, влезе един младеж и поиска кола маска на лицето, сподели, че така правел от самото начало и се чувствал много по-добре.

Коментар

Immortal написа:
                    Никак не е смешна. И не от гела изобщо, а от гела и пяната на Gilette. И аз си мислих по едно време, че си въобразявам, но както виждаш - и други колеги споделят това ми впечатление.
                    Не е хич смешно за съжаление, но борбата за клиенти до това води... Друг факт - котката ни яде само Уискас, друго не пипа, ако ще и черен хайвер да и сложим. Говорих с един познат търговец - вика братчед, те отдавна в храните им слагат добавки, така че като яде, после да иска същото... Помните ли делата срещу цигарените компании последните 20-30 години? Съдиха ги не защото цигарите са вредни, а защото слагат химикали, които те пристрастяват към дадена марка цигари...

Коментар

За ножчетата няма какво да казвам - зависи дали ще уцелиш на модел да те изкара... За геловете и пяните - мене най-много ме изкара един на Нивеа Силвър - над половин година. А се бръсна през ден...
                      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                        .. За геловете и пяните - мене най-много ме изкара един на Нивеа Силвър - над половин година. А се бръсна през ден...
                        Или флакона е 10 литра или си слагаш по 1 щипка пияна

Коментар

coolboby написа:
                          sachma написа:
                          .. За геловете и пяните - мене най-много ме изкара един на Нивеа Силвър - над половин година. А се бръсна през ден...
                          Аз изкарвам около година с един флакон пяна. Бръсна се средно на 3 или 4 дни.

Коментар

Immortal написа:
                            coolboby написа:
                            sachma написа:
                            И аз горе долу толкова, ама мойте 2 косъма и с пинсета мога да ги махам
                            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                              Immortal написа:
                              coolboby написа:
                              sachma написа:
                              И аз горе долу толкова, ама мойте 2 косъма и с пинсета мога да ги махам
                              Ако са два косъма, може и да се пърлиш. Трябват ти запалка и дезодорант, само пази веждИте.

Коментар

ахъ ... или с шлайфатЪ ... само облепи стените да не нацапаш ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X