Отклонявате се от темата!!! За форума си има цял раздел - обсъждайте там!По темата - чудя се дали ще се включи някоя колежка с мнение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ножчета за бръснене...
Collapse
X
-
Immortal написа:Отклонявате се от темата!!! За форума си има цял раздел - обсъждайте там!По темата - чудя се дали ще се включи някоя колежка с мнение?ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Аз например се бръсна точно два пъти седмично, но ми е адски смешна теорията, че от гела растяла по-бързо брадата.
Коментар
-
Immortal написа:Отклонявате се от темата!!! За форума си има цял раздел - обсъждайте там!По темата - чудя се дали ще се включи някоя колежка с мнение?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:П.П. Аз следя с интерес, ама... точно в тази тема една жена няма какво толкова да кажеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
M5kov написа:Що да е смешна? Давам ти пример с Coca Cola: колкото повече пиеш, толкова по-жаден ставаш.Immortal написа:ele написа:П.П. Аз следя с интерес, ама... точно в тази тема една жена няма какво толкова да кажеОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Immortal написа:Никак не е смешна. И не от гела изобщо, а от гела и пяната на Gilette. И аз си мислих по едно време, че си въобразявам, но както виждаш - и други колеги споделят това ми впечатление.
Коментар
-
Immortal написа:coolboby написа:sachma написа:.. За геловете и пяните - мене най-много ме изкара един на Нивеа Силвър - над половин година. А се бръсна през ден...Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:Immortal написа:coolboby написа:sachma написа:.. За геловете и пяните - мене най-много ме изкара един на Нивеа Силвър - над половин година. А се бръсна през ден...ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар