Колеги искам да питам каква е разликата в ножчетата за бръснене "Жилет фюжън" и "Жилет фюжън пауър".И мога ли на "фюжън пауър" да сложа ножчета фюжън?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ножчета за бръснене...
Collapse
X
-
Re: Ножчета за бръснене...
Dimo_J написа:Колеги искам да питам каква е разликата в ножчетата за бръснене "Жилет фюжън" и "Жилет фюжън пауър".И мога ли на "фюжън пауър" да сложа ножчета фюжън?ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
И аз си мислех да пускам подобна тема.Ползвал съм Жилет Ексел, Жилет Мач 3, сега и Фюжън пауър...Като се ядосам обаче - си купувам еднократни Жилетчета с 3 ножчета (заравих им името) и според мен си бръснат много по-добре.Яд ме е че дадох 7.50 за едно ножче на Фюжън пауър-а. Чисто ново, а дере като изхабено. И таз вибрация - повече подхожда на дамска самобръсначка да я има Забелязал съм още, че когато ползвам пяна и афтър-шейв на Жилет - брадата почва да ми расте по-бързо....
Коментар
-
Разконспирира ги :DМежду другото има нещо вярно. Ползвам един гел на жилет и имам чувството и космите станаха по-гъсти. (не е шега)"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Immortal написа:Забелязал съм още, че когато ползвам пяна и афтър-шейв на Жилет - брадата почва да ми расте по-бързо....
Коментар
-
А тази на Авен някой тествал ли я е? И има ли някой със самобръсначка която да не е на жилет? В смисъл какви са алтернативите? Не става въпрос за еднодневките...Аз сега съм с mach3 turbo или нещо такова....всичко си беше наред докато не смених ножчето - сега все 1 със шкурка се бръсна, та мисля да си взема някаква нова, но тези с батериите и вибрацията малко лигави ми се струват...Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
аз съм с жилет фюжън пауър фантом, преди 3 години си я взех от щатите, и това ми е 2-рото ножке, което ще сменям.Но държа да се знае, че ми е много много рядка брадата.Затова пуснах тема, защото 4 ножчета само фюжън са с около 5 лева по ефтини, а като ги сравня да еднакви.Май май и с това малко се парадира.
Коментар
-
M5kov написа:Имам машинка. Пробвах я само веднъж и така си седи в кутийката, защото после се обринах много якоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
rebel написа:И има ли някой със самобръсначка която да не е на жилет? В смисъл какви са алтернативите? Не става въпрос за еднодневките...
Коментар
-
Immortal написа:Забелязал съм още, че когато ползвам пяна и афтър-шейв на Жилет - брадата почва да ми расте по-бързо....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар