Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ножчета за бръснене...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ножчета за бръснене...

Колеги искам да питам каква е разликата в ножчетата за бръснене "Жилет фюжън" и "Жилет фюжън пауър".И мога ли на "фюжън пауър" да сложа ножчета фюжън?

Re: Ножчета за бръснене...

Dimo_J написа:
    Колеги искам да питам каква е разликата в ножчетата за бръснене "Жилет фюжън" и "Жилет фюжън пауър".И мога ли на "фюжън пауър" да сложа ножчета фюжън?
    Пауър са с батерийка и вибрират , съпоствими са ножчетата. Аз съм слагал три мач на дръжка от ексел Така мисля аз.
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

А вече има и Fusion ProGlideкоито стават директно на дръжката на стария Fusion!Пак са с 5 + 1 ножчета, ама уж по-добри!
      F31 BMW 320d

Коментар

И аз си мислех да пускам подобна тема.Ползвал съм Жилет Ексел, Жилет Мач 3, сега и Фюжън пауър...Като се ядосам обаче - си купувам еднократни Жилетчета с 3 ножчета (заравих им името) и според мен си бръснат много по-добре.Яд ме е че дадох 7.50 за едно ножче на Фюжън пауър-а. Чисто ново, а дере като изхабено. И таз вибрация - повече подхожда на дамска самобръсначка да я има Забелязал съм още, че когато ползвам пяна и афтър-шейв на Жилет - брадата почва да ми расте по-бързо....

Коментар

Immortal написа:
          ... Забелязал съм още, че когато ползвам пяна и афтър-шейв на Жилет - брадата почва да ми расте по-бързо....
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Разконспирира ги :DМежду другото има нещо вярно. Ползвам един гел на жилет и имам чувството и космите станаха по-гъсти. (не е шега)
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги - спрете да си пиете афтършейва!!!!
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Immortal написа:
                Забелязал съм още, че когато ползвам пяна и афтър-шейв на Жилет - брадата почва да ми расте по-бързо....
                Изобщо не се шегувам. Съвсем сериозно съм го написал.С пяна ето такава се бръсна веднъж на 3-4 дни. И в момента съм с нея.Като ползвам Жилет, се бръсна през ден, максимум през 2 дни...П.П. Обърнете внимание на цената на пяната на Теско - около 1.50 лв в български пари е. Миналата година през март си купих 2, току що наченах втората. Ще имам до догодина А качеството е като на Жилетите, даже на мен ароматът на тази повече ми харесва.

Коментар

А тази на Авен някой тествал ли я е? И има ли някой със самобръсначка която да не е на жилет? В смисъл какви са алтернативите? Не става въпрос за еднодневките...Аз сега съм с mach3 turbo или нещо такова....всичко си беше наред докато не смених ножчето - сега все 1 със шкурка се бръсна, та мисля да си взема някаква нова, но тези с батериите и вибрацията малко лигави ми се струват...
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Защо си усложнявате живота ... купете си по 1 машинка и забравете за пяни, гелове, ножчета и прочее :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Имам машинка. Пробвах я само веднъж и така си седи в кутийката, защото после се обринах много яко
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

аз съм с жилет фюжън пауър фантом, преди 3 години си я взех от щатите, и това ми е 2-рото ножке, което ще сменям.Но държа да се знае, че ми е много много рядка брадата.Затова пуснах тема, защото 4 ножчета само фюжън са с около 5 лева по ефтини, а като ги сравня да еднакви.Май май и с това малко се парадира.

Коментар

M5kov написа:
                          Имам машинка. Пробвах я само веднъж и така си седи в кутийката, защото после се обринах много яко
                          Първите няколко пъти е така ... после свиква кожата и става перфектно Аз лично напоследък даже не се бръсна гладко ... само с тримера
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

rebel написа:
                            И има ли някой със самобръсначка която да не е на жилет? В смисъл какви са алтернативите? Не става въпрос за еднодневките...
                            Аз се излъгах да си взема и една от DM. Тяхна марка някаква, Balea, уж нам си кво... С много ножчета... така си стоят. Пълна пародия е. По-добре с кухненския нож да се бръсна...

Коментар

Immortal написа:
                              Забелязал съм още, че когато ползвам пяна и афтър-шейв на Жилет - брадата почва да ми расте по-бързо....
                              Правилно си забелязалАз от 1 година спрях да ползвам пяни и гелове и минах на бръснарски сапун по 30 ст. - с такъв кеф не се бръснал никога през живота си, толкова гладко...Лошото е че рядко се намира, ползват го масово да мият главите на бебетата...Взех си един немски крем за бръснене, и като няма сапун - с него, мажа с четката като бояджия и повече не искам да чувам за Джилет - дъ бест дъ мен кен гет. Онзи ден в пикадили видях и от старите бръсначки с правоъгълните ножчета на Уилкинсон - ама ме е шубе да не се порежа с такова и ползвам еднодневки.

Коментар

Working...
                              X