Да наистина си е най-добре с еднодневките(3дневки).А иначе старите ножчета от едно време са малко като да се бръснеш със скалпел, аз 2 месеца се бръснах с ретро бръсначка и поне 5 пъти така се бях нарязал, че кръвта не спира 20 миинути ами и по 3 4 резанчета ми оставяше, сякаш някои ме е нарязал с нож по лицето, но за самоубииство стават просто се бръснеш и си готов нарязан кат пърржолка.От тогава само еднодневки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ножчета за бръснене...
Collapse
X
-
Аз като човек със много и гъста брада да споделя моето мнение Първо зеленото ножче на жилет бръсне по добре и издържа по дълго време от другите.И второ колкото по често се бръсна толкова по бързо ми расте самата брада сякаш...сега се бръсна 2 пъти седмично а преди се бръснех всеки божи ден :D а като ходих с едно капризно момиче се бръснех по 2 пъти на ден понеже и боцкало :D :D :DТи какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
-
Имам и съм имал всички Жилети възможни - самобръсначки имам предвид - от последния Фюжън съм много доволен, ама безбожно е скъпо.Последно време си вземам на Жилет 5 самобръсначки ’еднодневки’ с по 3 ножчета са цената на едно ножче на Фюжъна и съм много по-доволен.Освен това не използвам кремовете и геловете на Жилет - хич не ги харесвам, ползвам само тези на НИВЕЯ - много са по-добри - и като аромати и като омекчаване - аз аз имам ултра-мега твърда брада. Болката е част от живота миAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Еднодневките някак не ме кефят. Не съм попадал на еднодневка с по-малко бръснещи остриета от Мак 3, или Фюжън, която да бръсне по-добре от тях. Също така съм останал с впечатлението, че всяка нова система е по-добра от предишната. В този ред на мисли Мак 3 бръсне добре, но с Фюжън е още по-добре! А това с Power-а... наистина го оставете на жените, или едни други устройства с батерии...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колеги, като Ви чета и ми избухва да Ви питам с какво си стържете петичките (колко фина Ви е пемзата) и с какво си обезкосмявате мишничките. Аз например като ми дойде ред да се бръсна - го правя със самобръсначка BiC Metal - едно ножече с предпазно телче пред него - е такъв кеф няма. Дори се чудя не си ли пазя истинската самобръсначка за мъже със сменяеми ножчета (да ония дето имат онази странно добре позната форма) Ей това бръснарско ножче имам предвид.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Колеги, като Ви чета и ми избухва да Ви питам с какво си стържете петичките (колко фина Ви е пемзата) и с какво си обезкосмявате мишничките. ..Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Минет - дъ бест дъ мен кен гет Преди години имах самобръсначка на Шик, беше много добра, но изчезнаха от магазините и вече не мога да си намеря ножчета. Да форума не е това, което беше, но все пак сме си едни и същи хора, явно започнахме да се изчерпваме...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Vladim написа:jenshen73 написа:Колеги, като Ви чета и ми избухва да Ви питам с какво си стържете петичките (колко фина Ви е пемзата) и с какво си обезкосмявате мишничките. ..
Коментар
-
Клегата може да има в предвид, че едно време темите за обсъждане са били по сериозни, а не като тази тема за самобръсначки, но живота днес така се е променил толкова се е усложнил и натежал в сравнение с преди 10 години, че вече ни е омръзнало повечето неща и теми станали вече банални и сега на една обикновена самобръсначка хората отделят по голям интерес, просто елементарните неща от битието ни са останали за съжеление значими за нас за разлика от дотегналите политически , финансови проблеми и проблеми с колите, за това една обикновена самобръсначка стана актуална тема,но живота се е променил за 5 години мнооого и за това и ние сме се променили и вече ще се радваме на малките събития и случки както едно време сме се радвали на по значимите, защото всеки ден нещата отиват по на зле .Но такъв е живота да му свиквамеКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Вярно е май че от гела на Жилет за бръснене брадата расте по бързо. Но за жалост той омекотява много добре, с Нивея геловете освен да се пореже човек за друго не стават и се нанася много по трудно. Тези с батериите не ги зимайте.От години се чудя как на пазара 99% от самобръсначките са Жилет, тия хора как нямат конкуренция? Не знам в другите държави как е, но това много ме дразни. Тия са някакви монополисти, за това 20-25лв. струва кутийка ножчета!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Vladim написа:jenshen73 написа:Колеги, като Ви чета и ми избухва да Ви питам с какво си стържете петичките (колко фина Ви е пемзата) и с какво си обезкосмявате мишничките. ..ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар