Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги нужна ми е малко помощ- Цвят на джанти?
Collapse
X
-
Lamboy написа:..... може би леко се губи джантата, но пак не е лошо си мисля аз.
Коментар
-
durex_a написа:Lamboy написа:Благодаря много на колегата, може би леко се губи джантата, но пак не е лошо си мисля аз.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:durex_a написа:Lamboy написа:Благодаря много на колегата, може би леко се губи джантата, но пак не е лошо си мисля аз.пише лилава ето лилави жълтите ги просто завъртях цветовете да види момчето и с друг цвят как ще е ! Пък мен ако питаш ти даже и без джанти можеш да караш сигурно и пак да си царОТ така че
Живи и здрави
Коментар
-
durex_a написа:БъъъЪЪЪъъъ не те карам да се съобразявашпише лилава ето лилави жълтите ги просто завъртях цветовете да види момчето и с друг цвят как ще е ! Пък мен ако питаш ти даже и без джанти можеш да караш сигурно и пак да си царОТ така че
Живи и здрави
Поне така аз го разбирам от написаното.Живи и здрави, щом си рекъл.
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
durex_a написа:Lamboy написа:Благодаря много на колегата, може би леко се губи джантата, но пак не е лошо си мисля аз.
Коментар
-
Радвам се, че наистина давате откровенно мненията си, благодаря ви много наистина сега ги трия и има време още да мисля и да чета мнения!Белите и мен ме кефят много!А за колегата не лилави, а ГРАФИТ С ПЕРЛА лилава ми беше идеята няма значение.Поздрави на всички и благодаря за отговорите по темата.
Коментар
-
Готини джанти :D Като моитеАз също съм ги мислил такива комбинации като теб , но като че ли сиви с перли стоят най-добре . На теб ще отиват и бели , но бялото да е като цвета на колата , че има много нюанси бяло
Графитени отиват повече на тъмна кола като при мен .
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар