Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги нужна ми е малко помощ- Цвят на джанти?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

EDIT:
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Lamboy написа:
      ..... може би леко се губи джантата, но пак не е лошо си мисля аз.
      Аз за това ги боядисах не мат, а металик, защото като се позацапат матират, а при измита кола направо блестят като нови. Графит с малко кал, като по колата ти на снимката, и съвсем ще се загуби атрактивността и ефекта от прясното боядисване.

Коментар

Lamboy написа:
        Благодаря много на колегата, може би леко се губи джантата, но пак не е лошо си мисля аз.
        черна или тъмно сива джанта е най тъпото което можеш да направиш на колата си ! С това качество на снимките ти толкова ... сори

Коментар

На мен белите ми харесват как стоят на Пунтото.
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

durex_a написа:
            Lamboy написа:
            Благодаря много на колегата, може би леко се губи джантата, но пак не е лошо си мисля аз.
            черна или тъмно сива джанта е най тъпото което можеш да направиш на колата си !
            ММммммм, първата и последната са "уникални", с тях влизам в столипиново и съм царОТ.Не знам дали бих пренебрегнал тъмно сивия металик или черната джанта на светла кола, ама с твоите предложения по-добре да съм със стоманярки с бронзирани болтове.
            ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

SUS SCROFA написа:
              durex_a написа:
              Lamboy написа:
              ММммммм, първата и последната са "уникални", с тях влизам в столипиново и съм царОТ.Не знам дали бих пренебрегнал тъмно сивия металик или черната джанта на светла кола, ама с твоите предложения по-добре да съм със стоманярки с бронзирани болтове.
              БъъъЪЪЪъъъ не те карам да се съобразяваш пише лилава ето лилави жълтите ги просто завъртях цветовете да види момчето и с друг цвят как ще е ! Пък мен ако питаш ти даже и без джанти можеш да караш сигурно и пак да си царОТ така че Живи и здрави

Коментар

durex_a написа:
                БъъъЪЪЪъъъ не те карам да се съобразяваш пише лилава ето лилави жълтите ги просто завъртях цветовете да види момчето и с друг цвят как ще е ! Пък мен ако питаш ти даже и без джанти можеш да караш сигурно и пак да си царОТ така че Живи и здрави
                Колегата е написал "графит с лилава перла", а не е имал предвид "люляково лилЯво" Поне така аз го разбирам от написаното.Живи и здрави, щом си рекъл.
                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Според мен сиви са най - добре.
                  FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

durex_a написа:
                    Lamboy написа:
                    За този автомобил черно или сиво може да не вървят, но говорим за този автомобил.На тази малка колица и трябват по светли цветове, за да има зрителна измама, че даденият детайл е по голям.

Коментар

Ето няколко снимки на пунто с бели и графитено сиви джанти.Знам,че не е твоето пунто нито джантите са като твойте,но да добиеш представа как е.А ако искаш ще ти пратя две снимки на моето с едни и същи джанти сиви и бели,само че мойто е синьо.
                      Прикачени файлове

Коментар

направи си ги бели колега
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Радвам се, че наистина давате откровенно мненията си, благодаря ви много наистина сега ги трия и има време още да мисля и да чета мнения!Белите и мен ме кефят много!А за колегата не лилави, а ГРАФИТ С ПЕРЛА лилава ми беше идеята няма значение.Поздрави на всички и благодаря за отговорите по темата.

Коментар

Готини джанти :D Като моите Аз също съм ги мислил такива комбинации като теб , но като че ли сиви с перли стоят най-добре . На теб ще отиват и бели , но бялото да е като цвета на колата , че има много нюанси бяло Графитени отиват повече на тъмна кола като при мен .
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                            X