Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За държавните служители

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Смесвате понятията. Да работиш в държавно учрежение не е еквивалентно на това да си държавен служител. Лекарите не са държавни служители, дори да работят в държавна болница. Има единен класификатор на длъжностите в администрацията. Там са посочени всички длъжности, които могат да се заемат от държавните служители.
    Лично аз говоря за такива във висшата държавна администрация, работещи като чиновници, а не за практикуващите.А помним и примери за фирми/фондации на близки по права линия, които легално прикриват участието на един или друг "висш сановник".

Коментар

=Rudi= написа:
      snake написа:
      Смесвате понятията. Да работиш в държавно учрежение не е еквивалентно на това да си държавен служител. Лекарите не са държавни служители, дори да работят в държавна болница. Има единен класификатор на длъжностите в администрацията. Там са посочени всички длъжности, които могат да се заемат от държавните служители.
      Лично аз говоря за такива във висшата държавна администрация, работещи като чиновници, а не за практикуващите.А помним и примери за фирми/фондации на близки по права линия, които легално прикриват участието на един или друг "висш сановник".
      Много нагоре погледна. Той, че премиерът е държавен чиновник, ок, но не бих утежнил чако толкоз темата.аз не казвам, че настоящите чиновниците са честни, независимо, че има много такива сред тях, аз казвам, че провежданата политика по-техните доходи още повече ги поставя в корупционна среда. В пъти повече.Описвате корупционни схеми. ОК, но те се провеждат именно от онези, дъщери, съпруги и любовници, за които съм споменал в първия си коментар.
      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Working...
      X