Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приемаме ли различните?
Collapse
X
-
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
Plastex: не разбрах какъв е тоя педал на 10 години... това си е чиста педофилия.Това, че нещо не става пред очите ти, не значи че не съществува. Повечето хора са като теб - ако нещо не се вижда, значи не съществува, вместо това можем да излеем гнева си към това, което виждаме. Теб какво те бърка един гей какво прави? Лесбийките също са хомосексуалисти - тях сигурно ги приемаш, но мъжете хомосексуалисти - не. Вероятно защото слагаш себе си на мястото на един гей и ти става гадно, а като се сложиш между две лесбийки ти става готино.... Това потвърждава теорията ми, че хората мразят, защото се страхуват, но едва ли някога биха си го признали... :DП.П. Колегата си изтри мението или някой му го изтри... но аз ще оставя моетоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Plastex написа:ele написа:...За съжаление много хора мразят хомосексуалистите, въпреки че те едва ли някога ще им направят нещо лошо, но не мразят съседа, който ежедневно спуква от бой жена си, защото са запознати с неговото поведение и го приемат за приемливо и предсказуемо. Дори биха пили бира с него...ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA, първо честито за детенцето!Не се коси за съседката, тя жената си мисли, че всички мъже са ограничени и искат да имат момче, а това отдавна не е така. Разумните хора искат всичко да е наред с детето и не се концентрират върху пола. От друга страна, от личен опит ще ти кажа, че любовта на дъщерята към бащата няма нищо общо с тази на сина. Това обаче ще го усетиш след 2-3 години.По другата част от поста ти мога да кажа следното: В България нещата не са се променили кой знае колко в сравнение с времето от преди 50-60 години. Изключение може би прави населението в по-големите градове, но понеже от 20 години хората от село се ЮРНАХА към града и там се зародиха отделни огнища на такова поведение. Като почнеш от хвърлянето на боклука от терасата и стигнеш до мъжа, който прибирайки се от работа се настанява на масата, където го чака салатата с ракията. Ако не го посрещнат подобаващо - бой.За отношението към хората в неравностойно положение пък няма какво да говорим. Там нещата уж се променят, но пак простотията надделява. Не ми се пише повече по това, защото се чувствам подтиснат, че немога да направя много за тях. Има много за разказване, но някой друг път.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Мисля, че от прочетеното дотук можем да направим следния извод:Болшинството от Българите са толерантни... към нещата, които приемат, и войнстващо нетолерантни към това, което не приемат. Колеги, няма такова нещо, като "толерантен към ....". Толерантността е онова състояние на духа, което ти дава свободата (да, наистина това е свобода) да живееш истински живота си без изкуствено наложените предразсъдъци, догматичните предубеждения от времето, когато хората са били като овце, концентриран предимно върху собственото си битие, а не манипулиран отвсякъде с чужди проблеми. Търсенето на причини за своите трудности във фактори, извън теб, само привидно е лесно. Това те отдалечава от възможността да видиш истинската причина, и, естествено, да реагираш адекватно.
Коментар
-
ele написа:Plastex: не разбрах какъв е тоя педал на 10 години... това си е чиста педофилия.SUS SCROFA написа:Имам връзки в Северна Корея, ако проявиш интерес, мога да ти уредя място, като възпитател в изправителен дом там.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:ele написа:Plastex: не разбрах какъв е тоя педал на 10 години... това си е чиста педофилия.SUS SCROFA написа:Имам връзки в Северна Корея, ако проявиш интерес, мога да ти уредя място, като възпитател в изправителен дом там.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
В темата става дума за т.нар. търпимост. Да! Приемаме различните, т.е. имаме някаква толерантност, но до определени граници. Нека всеки да се определя както си иска - хомосексуален, хетеросексуален, нудист, но да не демонстрира или още по-лошото да налага своя избор на околните.Някой бил гей! Добре, но да ми правят гей парад в центъра на столицата си е направо "Ела вълчо изяж ме!" Искаш да си нудист. Няма лошо, но влез в нудиският плаж, ако щеш с цялото си семейство, но не си показвай срамотиите пред всички на обществени места!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
dikanio написа:SUS SCROFA написа:В природата също се раждат индивиди с обратни наклонности, но те не оставят поколение, което е естествен отбор за тези гени.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Понеже темата, в която писах какво е отношението ми към тези, които не са толерантни към инвалидите и в момента е заключена http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0, прикачам една снимка в тази.Резултата от сигнала ми се вижда.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
SUS SCROFA написа:dikanio написа:SUS SCROFA написа:В природата също се раждат индивиди с обратни наклонности, но те не оставят поколение, което е естествен отбор за тези гени.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:SUS SCROFA написа:dikanio написа:SUS SCROFA написа:В природата също се раждат индивиди с обратни наклонности, но те не оставят поколение, което е естествен отбор за тези гени.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар