Не, не си е мислела просто така касиерката. Възприето е, не знам защо, даже е останало още от Среновековието, според мен, че е по-престижно да имаш момче. И нас многократно ни питаха през втората бременност на жена ми, какво предпочитаме да имаме. Ние всеки път отговаряхме, а и така го чувствахме, че нямаме предпочитания, единствено да е живо и здраво и това си е. И наистина, аз дори за момент, преди да се изясни полът на бебето, не съм имал предпочитания и очаквания да бъде момче. Дори, когато вече беше ясно, че е момче, а и вече когато се роди, се чувствах малко неловко, при положение, че вече от повече от две години се грижим за момиченце. С две думи - бях като в небрано лозе. Та така - има голяма доза истина в това, което пита колегата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приемаме ли различните?
Collapse
X
-
dikanio написа:Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
dikanio написа:Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Re: ПРИЕМАМЕ ЛИ РАЗЛИЧНИТЕ?
stefaka222 написа:SUS SCROFA написа:Приема ли различните Българинът?За миг си помислих, ами хомосексуалистите тях сигурно ще ги приемаме нормално след 200 години, . Ние отхвърляме яростно различните, независимо дали става дума за тяхна физическа, културна, психическа, религиозна, етническа, сексуална или някаква друга различност..............ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
fiatmaniak написа:dikanio написа:Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:dikanio написа:Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.
Коментар
-
dikanio написа:SUS SCROFA написа:dikanio написа:Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:dikanio написа:SUS SCROFA написа:dikanio написа:Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.
Коментар
-
Ако поставя под една шапка всички уж по различни(без половото делене), ако личноста налага това, то аз се отнасям към нея учтиво, или така както тя се отнася с мен, като ако е наложимо в началото налагам необходимите резерви, ако личноста покаже че е Личност, товава всичко е ОК....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
За расизма в Америка не мога да се произнасям категорично, защото не съм бил там. Никога не съм твърдял, че там го няма, напротив. Не знам дали е така, но моите впечатления от информацията която имам са, че там отношението към черните е същото, като тук към циганите. Разликата е ясна - там са предразсъдъци и е незаслужено, тук е базирано на негативен опит. На аватара, разбира се, че е Тупак. Колкото и да му се е искало, аз също смятам, че нещата няма да се променят. Видяхме и в Европа колко са широкоскроени и толерантни - набързо ни върнаха тумбите с цигани, че даже и пари дадоха, само и само да се отърват от тях.
Коментар
-
nai7 написа:Приятелю тук много бъркаш за мангалите,дори и равен старт да имат със нас пак ще си остане мангал.Първо ще продаде дървата дето му ги дава държавата,после ще продаде и дограмата,и пак ще реве че няма.Ами как да им дадеш после на това животно.Да има някоя уранова мина и всичките там да бачкат.
Коментар
-
tomny написа:nai7 написа:Приятелю тук много бъркаш за мангалите,дори и равен старт да имат със нас пак ще си остане мангал.Първо ще продаде дървата дето му ги дава държавата,после ще продаде и дограмата,и пак ще реве че няма.Ами как да им дадеш после на това животно.Да има някоя уранова мина и всичките там да бачкат.
Коментар
-
tomny написа:nai7 написа:Приятелю тук много бъркаш за мангалите,дори и равен старт да имат със нас пак ще си остане мангал.Първо ще продаде дървата дето му ги дава държавата,после ще продаде и дограмата,и пак ще реве че няма.Ами как да им дадеш после на това животно.Да има някоя уранова мина и всичките там да бачкат.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар