Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приемаме ли различните?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не, не си е мислела просто така касиерката. Възприето е, не знам защо, даже е останало още от Среновековието, според мен, че е по-престижно да имаш момче. И нас многократно ни питаха през втората бременност на жена ми, какво предпочитаме да имаме. Ние всеки път отговаряхме, а и така го чувствахме, че нямаме предпочитания, единствено да е живо и здраво и това си е. И наистина, аз дори за момент, преди да се изясни полът на бебето, не съм имал предпочитания и очаквания да бъде момче. Дори, когато вече беше ясно, че е момче, а и вече когато се роди, се чувствах малко неловко, при положение, че вече от повече от две години се грижим за момиченце. С две думи - бях като в небрано лозе. Та така - има голяма доза истина в това, което пита колегата.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

dikanio написа:
      Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.
      И аз съм на същото мнение. Дай сега да бъдем толерантни че някви педали им харесва те да са жените в семейството. Имат късмет че нямаме законите на някои африкански държави,че иначе досега да не беше останал нито един.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

dikanio написа:
        Аз не съм объркан и директно отговарям - не мога да понасям гейзери, а цигани още повече. За съжаление нищо не мога да направя по въпроса, освен да ги избягвам. С останалите типове "различни" нямам проблеми.
        Прости ми любопитството, но смяташ ли, че човека от аватара ти е дискриминиран в родината си, защото е различен, и смяташ ли, че "някои неща никога няма да се променят". Аз вярвам, че всички неща могат да се променят.
        ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Re: ПРИЕМАМЕ ЛИ РАЗЛИЧНИТЕ?

stefaka222 написа:
          SUS SCROFA написа:
          Приема ли различните Българинът?За миг си помислих, ами хомосексуалистите тях сигурно ще ги приемаме нормално след 200 години, . Ние отхвърляме яростно различните, независимо дали става дума за тяхна физическа, културна, психическа, религиозна, етническа, сексуална или някаква друга различност..............
          Стана въпрос за всички или не?Ясно се изказах към кой от различните имам омраза.То си има причина естествено гадовеее са.А за касиерката бих казал, че просто женицата си е мислела както обикновено всеки татко иска момче, а всяка майка иска момиче, а не е искала нищо лошо да каже без предрасъдаци.
          Пиша по-принцип, без да навлизам в конкретните групи "различни". За касиерката колегата ти е отговорил, точно така, както бих ти отговорил и аз.

Коментар

fiatmaniak написа:
            dikanio написа:
            И аз съм на същото мнение. Дай сега да бъдем толерантни че някви педали им харесва те да са жените в семейството. Имат късмет че нямаме законите на някои африкански държави,че иначе досега да не беше останал нито един.
            Някои искат да бъдат мъжете в семейството. Стига за хомосексуалистите, може би беше рано да ги споменавам, но така ми тръгна писането. Изобщо не те карам да ги харесваш, и аз не ги харесвам, НО ги приемам такива каквито са, това е. Не ми пречат, само защото са такива, ей така за спорта. Сред циганите има страхотни хора, лично познавам няколко. Имал съм и колеги и съученици, не мога да ги сложа под общ знаменател. Не го прави и ти.

Коментар

SUS SCROFA написа:
              dikanio написа:
              Прости ми любопитството, но смяташ ли, че човека от аватара ти е дискриминиран в родината си, защото е различен, и смяташ ли, че "някои неща никога няма да се променят". Аз вярвам, че всички неща могат да се променят.
              С африканците и афро-американците нямам проблеми, както и с която и да е друга раса, ако това имаш предвид. Не съм расист, ненавиждам само един определен етнос. Има голяма разлика между черните в Америка и циганите в България. Първите са ги довели насила от Африка, за да работят за белите, а вторите никой не ги е канил тук и на всичкото отгоре ние бачкаме за тях.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                SUS SCROFA написа:
                dikanio написа:
                С африканците и афро-американците нямам проблеми, както и с която и да е друга раса, ако това имаш предвид. Не съм расист, ненавиждам само един определен етнос. Има голяма разлика между черните в Америка и циганите в България. Първите са ги довели насила от Африка, за да работят за белите, а вторите никой не ги е канил тук и на всичкото отгоре ние бачкаме за тях.
                Съжалявам, ако бъркам, но това на снимката нали е Ту-пак, не съм сигурен, но той нямаше ли една песен, в която се пееше, че някои неща никога не се променят, визирайки точно отношението между бели и черни в САЩ. За циганите грешиш много, циганите са населявали тези земи от минимум едно 600-700 години, ако не и повече.Харесва ми поне, че правиш разлика между раса и етнос, защото ние с циганите сме една и съща раса. :D Циганите нямат нашите възможности, те нямат нашият старт, те са такива, каквито ги създава средата. Е, разбира се, че носят в гените си някои специфични особености, но всичко зависи в каква посока ще бъдат канализирани те. Омразата и ненавиждането не са добър избор, не решават проблеми.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                  dikanio написа:
                  SUS SCROFA написа:
                  dikanio написа:
                  Съжалявам, ако бъркам, но това на снимката нали е Ту-пак, не съм сигурен, но той нямаше ли една песен, в която се пееше, че някои неща никога не се променят, визирайки точно отношението между бели и черни в САЩ. За циганите грешиш много, циганите са населявали тези земи от минимум едно 600-700 години, ако не и повече.Харесва ми поне, че правиш разлика между раса и етнос, защото ние с циганите сме една и съща раса. :D Циганите нямат нашите възможности, те нямат нашият старт, те са такива, каквито ги създава средата. Е, разбира се, че носят в гените си някои специфични особености, но всичко зависи в каква посока ще бъдат канализирани те. Омразата и ненавиждането не са добър избор, не решават проблеми.
                  Приятелю тук много бъркаш за мангалите,дори и равен старт да имат със нас пак ще си остане мангал.Първо ще продаде дървата дето му ги дава държавата,после ще продаде и дограмата,и пак ще реве че няма.Ами как да им дадеш после на това животно.Да има някоя уранова мина и всичките там да бачкат.P.S Ама теб като те гледам със тези наказания май няма да си скоро един от нас.

Коментар

Ако поставя под една шапка всички уж по различни(без половото делене), ако личноста налага това, то аз се отнасям към нея учтиво, или така както тя се отнася с мен, като ако е наложимо в началото налагам необходимите резерви, ако личноста покаже че е Личност, товава всичко е ОК....
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

За расизма в Америка не мога да се произнасям категорично, защото не съм бил там. Никога не съм твърдял, че там го няма, напротив. Не знам дали е така, но моите впечатления от информацията която имам са, че там отношението към черните е същото, като тук към циганите. Разликата е ясна - там са предразсъдъци и е незаслужено, тук е базирано на негативен опит. На аватара, разбира се, че е Тупак. Колкото и да му се е искало, аз също смятам, че нещата няма да се променят. Видяхме и в Европа колко са широкоскроени и толерантни - набързо ни върнаха тумбите с цигани, че даже и пари дадоха, само и само да се отърват от тях.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

nai7 написа:
                        Приятелю тук много бъркаш за мангалите,дори и равен старт да имат със нас пак ще си остане мангал.Първо ще продаде дървата дето му ги дава държавата,после ще продаде и дограмата,и пак ще реве че няма.Ами как да им дадеш после на това животно.Да има някоя уранова мина и всичките там да бачкат.
                        Приятелю, ти как си обясняваш факта, че когато същия "мангал" още като бебе е осиновен от някакво шведско семейство, израства един сравнително възпитан и образован младеж, който не продава дървата и дограмата? Защо братчето му тук продължава да диша лепило?

Коментар

Да отиват всичките му братчета, братовчеди, сестри, лели, стринки в Швеция и да ни оставят на мира
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

tomny написа:
                            nai7 написа:
                            Приятелю тук много бъркаш за мангалите,дори и равен старт да имат със нас пак ще си остане мангал.Първо ще продаде дървата дето му ги дава държавата,после ще продаде и дограмата,и пак ще реве че няма.Ами как да им дадеш после на това животно.Да има някоя уранова мина и всичките там да бачкат.
                            Приятелю, ти как си обясняваш факта, че когато същия "мангал" още като бебе е осиновен от някакво шведско семейство, израства един сравнително възпитан и образован младеж, който не продава дървата и дограмата? Защо братчето му тук продължава да диша лепило?
                            Възпитание,ама тук нашите не подлежат на дрисура.Даже ако не ме лъже паметта имаше и ромчета дето май се завърнаха от такива бели страни,за едно знам със сигурност.

Коментар

Ето, значи проблема е в средата, а не в гена.

Коментар

tomny написа:
                                nai7 написа:
                                Тук може да се спори доста,защото знам за поне три случая на осиновени мангали от български семейства и впоследствие нищо хубаво не е излезнало от това.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X