Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт за винетен стикер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SUS SCROFA написа:
    ogi28b написа:
    SUS SCROFA написа:
    Случаят е добър пример, за това, ЧЕ ЛИПСАТА НА ЗНАК НЕ ТЕ ОПРАВДАВА, дано го прочетеш
    Колега, абе като те глобят за превишена скорост с 24 км/ч извън населено място, но ти си карал с 84, а не със 114, не се ли чудиш къде изобщо е бил знака, ограничаващ скоростта, и ти как наистина разбираш, че точно там ограничението не е това, което е записано в ЗДП - 90 км/ч, ами е 60? Точно липсата на знак е 100 %-вото доказателство, че определеното нещо там не е забранено. Ама не ме интересува, че бай Мангау го е откраднал, или че след треи ще го слагат знака. В момента на "нарушението" ако няма знак, или знакът е обърнат с гръб и не се вижда пряко - хващат се за палците и точка. Нарушение няма.
    Ама това не го казвам, това е съдебно решение, защо си мислиш, че смятам, че е редно. Прочети всички коментари, не се включвай като млад шофьор в главен път.
    Чекай малко бре,ти какво се опитваш да ми кажеш че наши роден съд е БЕЗГРЕШЕН ли?Ако наистина си го мислиш това,само мога да ти завидя за доверието което имаш.

Коментар

[quote="nai7"][quote="SUS SCROFA"]
      ogi28b написа:
      SUS SCROFA написа:
      Случаят е добър пример, за това, ЧЕ ЛИПСАТА НА ЗНАК НЕ ТЕ ОПРАВДАВА, дано го прочетеш
      да ми кажеш че наши роден съд е БЕЗГРЕШЕН ли?Ако наистина си го мислиш това,само мога да ти завидя за доверието което имаш.
      Хаха, не разбира се, но давам пример, докъде най-вероятно ще стигне обжалването в такива случаи. И ти не си прочел цялата тема. Поправи се веднага
      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

[quote="SUS SCROFA"][quote="nai7"]
        SUS SCROFA написа:
        ogi28b написа:
        SUS SCROFA написа:
        да ми кажеш че наши роден съд е БЕЗГРЕШЕН ли?Ако наистина си го мислиш това,само мога да ти завидя за доверието което имаш.
        Хаха, не разбира се, но давам пример, докъде най-вероятно ще стигне обжалването в такива случаи. И ти не си прочел цялата тема. Поправи се веднага
        Чета я от самото начало,на мен акта ми за без винетка го написаха на 10-20 метра след занака за винетка.

Коментар

Working...
        X