Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

плюшени зарчета

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имам две зарчета в Типозото...Ама са ми подарък и не знам от къде са купени...Иначе са от Смолян... Ама не мога да им се радвам защото горкото не е в движиние...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

аз да ползвам темата....а някой виждал ли е скоро оцет с червени големи пластмасови капачки - трябват ми 2 - да си ги нарежа на ресни и да си ги сложа на чистачките
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

На мен в момента от огледалото ми висят 2 павета и май ще им ударя по някоя точка и са готови заровете

Коментар

Аз искам да попитам, някой дали може да ми даде една броеница, да я преметна на скоростния лост.
          ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Като чета последните няколко поста на темата, и оставам с впечатление, че прекарвате много време в колата, като явно ви се пада като свободно и трябва да го запълните с някакви дранкулки .

Коментар

сложете си по едно PSP и се радваите на игричките в него верно по скъпо удоволствие ама не заприличва Фиата на пернишки ГоУлф
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Имам още около 200 зарчета сака ли некой ? В пакет са по 12 ..на цена от 0.60 ст като за форумя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 тия по малките ...големите ги свърших.
                За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
                13.12.1881 проф. Константин Иречек

Коментар

черни или бели имаш ли от малките или само червени

Коментар

Няколко цвята са ...
                    За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
                    13.12.1881 проф. Константин Иречек

Коментар

С колко коня вдигат мошноста тия зарчета .
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

плюшени зарчета

dani389 написа:
                        С една магарешка сила
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ами то тогава файда няма от тях защо ги търсите толкова ,ако са на Голфа поне 15 коня е от горе.
                          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ей ц ц ц забравих да ги потърся сега като видях темата и се сетих
                            dani389 написа:
                            Моите вдигат 7 до 15% зависи от ДВГ - то

Коментар

SUS SCROFA написа:
                              Аз искам да попитам, някой дали може да ми даде една броеница, да я преметна на скоростния лост.
                              Ееее, на мен Ичкин ми подари една кувейтска. Само че съм я сложил да се мандахерца на огледалото.

Коментар

petar2202 написа:
                                Ей ц ц ц забравих да ги потърся сега като видях темата и се сетих
                                dani389 написа:
                                Моите вдигат 7 до 15% зависи от ДВГ - то
                                Няма значение с кой ДВГ си а каква е марката на колата .

Коментар

Working...
                                X