Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към колегите от Плевен.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос към колегите от Плевен.

Колеги, опитвам се да намеря един магазин за евтини рибарски принадлежности.Обясниха ми само, че се намира при складовете.До колкото разбрах тези складове са доста на брой и всички така ги знаели, ма аз нали съм си от село... Някой пазарувал ли е от конкретното магазинче и може ли да ме упъти до там? http://maps.google.bg/maps?ct=reset
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Колега не е проблем да те заведа, ето ти кординати сложи ги в гугал и ще ти покаже точно мястото. 43.426643,24.61151
    Обичам си работата.

Коментар

Супер си! Колко пъти съм минавал от там ма като незнам... А пазарувал ли си от рибарското магазинче? Как са цените?
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги и аз мисля от другия месец да почна да ходя на риболов,даже и билет ще си извадя.Какво разбирате под скъпо.Какви са цените на такъмите-пръчки,макари и т.н. Какви пари да си подготвя.Не съм толкова бос в риболова,ама от 5 години не съм ходил и съм си разподарил нещата и сега трябва да си набавя всичко,ама незнам цените сега как са.Пръчките ми бяха balzzer (май така се пишеше) сега има ли ги на пазара и скъпи ли са?
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

http://shop.fishing-mania.com/http://www.riboco.com/Ето ти да гледаш ценички. И от двата сайта съм пазарувал и съм доволен.Мнението ми е, че е излишно да се дават над 100 лева за въдица+макара.Търси си такъми около 50-те лева и мисля, че ще останеш доволен.
          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Аз не си падам по лова и риболова но там си харесах една маскировачна мрежа, която мисля да ползвам за сянка пред магазина че сега като напече и почна да зареждам авто климите да има сянка. А въдици видях скоро на същата улица ама срещу окръжна болница малко по надолу мисля че там има магазин ето тук 43.416582,24.62536
            Обичам си работата.

Коментар

А аз се чудех къде да ида да си напълна климатика .

Коментар

Сори за офф-а, но напомням за колегите рибари, че имаме тема за любимото ни хоби:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...чакваме излети Аз идния уикенд се каня да открия ако не ми мине котка път хем да тествам новото рибарско возило
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

gituli написа:
                  Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
                    gituli написа:
                    Градски не се шегувам,прати ми едно лично с адреса на сервиза ти.

Коментар

И аз има въпрос към колегите от Плевен, а и не само от там: Кога ще дойдете за риба на Дунава

Коментар

Като ни поканиш. От нас идването,а от Вас рибата,защото ако чакате на нас за риболов...За бирата ще се разберем.

Коментар

И аз съм по бирата. Риба в реката може и да хванем все пак... :D

Коментар

Working...
                          X