От 1 ноември до 1 март колите задължително да се движат с включени фарове през деня.Това гласуваха депутатите от транспортната комисия при първо четене на промените в Закона за движение по пътищата.От 2 март до 31 октомври автомобилите могат да включват светлини по желание.Източник: в-к "24 часа" Напълно подкрепям :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светлините стават задължителни през зимата.
Collapse
X
-
Re: Светлините стават задължителни през зимата.
Abarth. написа:Напълно подкрепям :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
НАПЪЛНО НЕ ПОДКРЕПЯМ!!! Айде нема нужда! Още малко за криворазбрана безопастност ще ни принудят законодателно и чекии с презерватив да си бием! Аман от престараване, пораждащо поредната измислена глупост!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:НАПЪЛНО НЕ ПОДКРЕПЯМ!!! Айде нема нужда! Още малко за криворазбрана безопастност ще ни принудят законодателно и чекии с презерватив да си бием! Аман от престараване, пораждащо поредната измислена глупост!
Коментар
-
Също подкрепям, даже смятам, че трябва да е за цяла година. Ефект има голям, дори и в слънчев летен ден. Някои коли се забелязват наистина на двойно по-голямо разстояние ако са на къси. Да не говорим за идиотите, които не си включват фаровете дори и при сумрак и дъжд - малко глоби ще им дойдат добре.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:НАПЪЛНО НЕ ПОДКРЕПЯМ!!! Айде нема нужда! Още малко за криворазбрана безопастност ще ни принудят законодателно и чекии с презерватив да си бием! Аман от престараване, пораждащо поредната измислена глупост!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Immortal написа:kiro_of_the_day написа:НАПЪЛНО НЕ ПОДКРЕПЯМ!!! Айде нема нужда! Още малко за криворазбрана безопастност ще ни принудят законодателно и чекии с презерватив да си бием! Аман от престараване, пораждащо поредната измислена глупост!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Abarth. написа:От 1 ноември до 1 март колите задължително да се движат с включени фарове през деня.Това гласуваха депутатите от транспортната комисия при първо четене на промените в Закона за движение по пътищата.От 2 март до 31 октомври автомобилите могат да включват светлини по желание.Източник: в-к "24 часа" Напълно подкрепям :D
Коментар
-
Така, както е тръгнало съвсем скоро можем да очакваме и заповед всички автомобили да се карат с катализатори. А за фаровете определено ще има ефект, но в града според мен това е излишно, като изключим, когато е мрачно и вали силно сняг. И досега в закона е указано, че при мрачно време задължително се включват фарове, но на каква основа полицаите глобяват-никаква! Никой не носи светомер със себе си, а и "мрачно" е доста разтегливо понятие.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И аз съм сигурен, че ефект ще има, но също така съм сигурен, че той ще бъде краткотраен. Много добре знаете, че със всичко се свиква, а като свикнеш - не ти прави впечатление! Освен това лумпените са си лумпени! То и сега си има правила за движение, ама кой да ги спазва! А те така са направени, че ако всеки ги спазва - няма да има нито едно ПТП! Това с фаровете ще е само още едно основание за глобяване и предпоставка за корупция - нищо повече!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:И аз съм сигурен, че ефект ще има, но също така съм сигурен, че той ще бъде краткотраен. Много добре знаете, че със всичко се свиква, а като свикнеш - не ти прави впечатление! Освен това лумпените са си лумпени! То и сега си има правила за движение, ама кой да ги спазва! А те така са направени, че ако всеки ги спазва - няма да има нито едно ПТП! Това с фаровете ще е само още едно основание за глобяване и предпоставка за корупция - нищо повече!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:И аз съм сигурен, че ефект ще има, но също така съм сигурен, че той ще бъде краткотраен. Много добре знаете, че със всичко се свиква, а като свикнеш - не ти прави впечатление! Освен това лумпените са си лумпени! То и сега си има правила за движение, ама кой да ги спазва! А те така са направени, че ако всеки ги спазва - няма да има нито едно ПТП! Това с фаровете ще е само още едно основание за глобяване и предпоставка за корупция - нищо повече!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар