Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Междуфирмени взаимоотношения в България...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При дребните клиенти това е лесно.Обаче моята работа е свързана с големи фирми, които казват - ако искате да работите с нас, ще спазвате нашите условия:-аванс не даваме;-плащаме най-рано 10 дни след предаване на работата; (колко е най-късно - никой не казва)По-лошия вариант - "за да участвате в търга за работа с нас, трябва да си купите тръжните документи, както и да представите банкова гаранция за качествено извършване на работата."Или приемаш - или нямаш работа... Ако приемеш - имаш работа, нямаш пари (имаш да взимаш...някога може и да ги вземеш)Ако не приемеш - нямаш работа, нямаш пари.Туй то. Върви работи. Развивай дребен бизнес. Бъди независим...

Коментар

Жена ми работи с няколко италиански фирми. Въпреки, че контактите им са от години, всички искат авансово плащане на 100%, за да доставят стоката. Явно са наясно с междуфирмената задлъжнялост и не си мръдват и пръста, ако парите не са им в сметката.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

И какво стана, получи ли парички от Истамбул?
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Аз съм бил път до Атина по същия повод и то без никакви телефонни раговори и предупреждения - в следващите три седмици парите бяха платени на три равни части, по една за всяка седмица, а УЖ нямаха пари, УЖ чакаха контейнери, УЖ това, УЖ онова....

Коментар

Working...
          X