Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За "кадърните" шофъори у нас..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За "кадърните" шофъори у нас..

За пореден път се обеждавам колко некадърници има по пътищата! В петък следобяд някаъв тъпак ми е ударил колата и е избягал При толкова голям паркинг как точно колата ми е нацелил Нормално за БГ и свидели няма и ходи го търси! Хубаво поне че щетите не са мн.големи,за сметка на ядовете Сега майстори едно друго,а ве мани,мани Пазете се че всякакви ги има!
    Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
    ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

и на сестра ми хондето са го подпрели отзад на паркинга в работата,добре е че само бронята е хлътнала навътрекви нещасници има просто не е истина,сестра ми съм я инструктирал да се оглежда там за колата която я е чукнала,а после аз ще я чукна нея

Коментар

Е в такива случаи винаги е в действие "закона за всеобщата гадост". От цял паркинг теб ще "събере" Не се нервирай няма смисъл.
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Re: За "кадърните" шофъори у нас..

gogata написа:
        За пореден път се обеждавам колко некадърници има по пътищата! В петък следобяд някаъв тъпак ми е ударил колата и е избягал При толкова голям паркинг как точно колата ми е нацелил Нормално за БГ и свидели няма и ходи го търси! Хубаво поне че щетите не са мн.големи,за сметка на ядовете Сега майстори едно друго,а ве мани,мани Пазете се че всякакви ги има!
        Нямаш ли КАСКО Правете си КАСКО и ядовете ще са доста по-малки Винаги съм се ядосвал супер много на дребни драскотини и щети по колата, защото те стават от некадърни шофьори и заплеси
        http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
        Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
        FIAT Punto 02' 1.9 JTD
        FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

На скоро, против мнението на майка ми, бях останал до доста късно на компютъра... по едно време чувам някакъв трясък - отивам веднага на терасата, естествено, и какво да видя - някакъв ударил на задна една кола ... но понеже съм манияк на тема коли - изчаках го - той избяга, но спря на една пресечка да види щетите по задницата на аудито... (видях, че е ауди B4 80 ) и това му беше грешката - че спря да види щетите, иначе нямаше да го разбера... На сутринта се оказа, че един съсед от етажа, с който сме в близки отношения са му ударили колата, но с моите сведения намерихме виновника и се разбраха ... потърси някой манияк, който стои до късно на компютъра и живее там където са ударили колата ти и може да получиш възмездие ...

Коментар

Dodo 155 написа:
            Нямаш ли КАСКО Правете си КАСКО и ядовете ще са доста по-малки Винаги съм се ядосвал супер много на дребни драскотини и щети по колата, защото те стават от некадърни шофьори и заплеси
            Все се каня да си направя,и от най-различни глупости все не ми остава възможност Но определено ще си направя скоро време!Кой знае какво ни очаква,опазил ни Господ
            Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
            ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

Dodo 155 написа:
              Правете си КАСКО и ядовете ще са доста по-малки...
              Пари на застрахователи доброволно ще дам когато намерят Светия Граал!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

а на мен един нисан ми беше паркирал в задната броня. тръгвам да се прибирам от работа... и що да видя, онзи яко ме подпрял и така си оставил колата и заминал.... побеснях бетер блондинка... и без това колата ми е удряна отзад като я взех и ходих да закачат бронята, а сега багажника се затваря трудно....още ме е яд...
                Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Ми като си говорим в 03:30 на Фритьоф Нансен посока Хемус спирам на светофар (там има 5 платна 5 от който 4ри празни) и чакам зелено по 1 време БУМ и кво да видя излизам тя не смее да излезе ай ай викам няма да те убивам за една кола ама кво стана бе амииии не ви видях моята кола е голяма и бяла та затова не се вижда 100кинта вътре
                  По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
                  Дедра Турбо Интеграле

Коментар

...

Коментар

Само и аз да кажа нещо...Не бързайте да вините жените като шофьорки, понеже аз докато карам, а все пак въртим доста километри при това двамата с жена ми, която също е шофьор, та.....основно проблеми правят мъжете, понеже повечето карат толкова агресивно и с такава самоубийствена самоувереност, не веднъж съм се махал от пътя заради такива изроди, а жените си спазват правилата и ако имат възможност да натрупат стаж зад волана са много по-дисциплинирани от нас. Освен това са ме удряли два пъти и нито един път не беше жена. Последния път някакъв изрод се беше спрял във вратата на колата и счупени стукла,огледала, бронялепене, аве голям кеф, и е избягал, та него не го знам кой е само си мисля че е бил бус или джип, дано да спука 2 гуми мамка му
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

kiler_4o написа:
                        На скоро, против мнението на майка ми, бях останал до доста късно на компютъра... по едно време чувам някакъв трясък - отивам веднага на терасата, естествено, и какво да видя - някакъв ударил на задна една кола ... но понеже съм манияк на тема коли - изчаках го - той избяга, но спря на една пресечка да види щетите по задницата на аудито... (видях, че е ауди B4 80 ) и това му беше грешката - че спря да види щетите, иначе нямаше да го разбера... На сутринта се оказа, че един съсед от етажа, с който сме в близки отношения са му ударили колата, но с моите сведения намерихме виновника и се разбраха ... потърси някой манияк, който стои до късно на компютъра и живее там където са ударили колата ти и може да получиш възмездие ...
                        Е и аз познавам един такъв дето избягал от местопройшествието, ама сега няма книжка за некви месеци....

Коментар

phoenix написа:
                          Само и аз да кажа нещо...Не бързайте да вините жените като шофьорки, понеже аз докато карам, а все пак въртим доста километри при това двамата с жена ми, която също е шофьор, та.....основно проблеми правят мъжете, понеже повечето карат толкова агресивно и с такава самоубийствена самоувереност, не веднъж съм се махал от пътя заради такива изроди, а жените си спазват пражилата и ако имат възможност да натрупат стаж зад волана са много по-дисциплинирани от нас. Освен това са ме удряли два пъти и нито един път не беше жена. Последния път някакъв изрод се беше спрял във вратата на колата и счупени стукла,огледала, бронялепене, аве голям кеф, и е избягал, та него не го знам кой е само си мисля че е бил бус или джип, дано да спука 2 гуми мамка му
                          Аз пък да кажа нещо за жените шофьориНа кръговото на Руски паметник (аз идвам откъм Пирогов и трябва да направя ляв завой по Опълченска) една мацка ТРИ!!! пъти се удари в мен отзад.То беше леко и броните са достатъчно еластични, ама ТРИ пъти...
                          Tipo 1.6 [149C2046]

Коментар

phoenix написа:
                            ... а жените си спазват пражилата и ако имат възможност да натрупат стаж зад волана са много по-дисциплинирани от нас...
                            Това отдавна не е така (поне в София). И нямам предвид само мутресите...
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

3 пъти, ама една мацка (joke)аз вярно че съм жена и че съм шофьор от скоро, но много се дразня на тези общи квалификации. мисля, че основният проблем не е жена/мъж, а манталитет и култура на пътя.а то че има хора които по принцип не стават за шофьори... но това за съжлание в практиката се установява. а никой не си дава книжката доброволно.1. до сега съм се научила да се пазя от ТХ регистрация (толбухин, нееднократни ситуации на пътя)2. направило ми е впечатление че жените ми секат пътя от дясно като излизат на платното от някъде. поглеждат в огледалото и това не им носи никаква информация... много неадекватно...3. на самоуверено и агресивно поведение на мъж на пътя съм ставала свидетел нееднократно.най-грубо беше във варна светофара на автогарата. правя десен завой, само едно платно имам за движение. и някакъв кавал отсреща на ляв завой, втора кола решава да изпревари първия и ми излиза на пътя челно. изпреварва, в завой на светофар, в насрещно... не мога да обясня добре ситуацията, но добре че не ме намелиха и отзад, защото нямах къде да мърдам. ако не ми се беше случило на мен нямаше да мога да си представя че някой има акъла да го направи... и такива ми ти неща...баща ми пък го изпреварват... форд сиера кара, големичка е... и онзи докато го изпреварва решава да се прибере в дясната лента. баща ми спира в мантинелата, а онзи върху него. "Не те видях"whatever, много се ядосвам по темата то кой ли не...
                              Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Working...
                              X