Аз съм бирник, т.е. пия ПРЕДИМНО бира. Ако на масата има няколко питиета - посягам първо към бирата. Предпочитам Ариана, Шуменско, през лятото наливна от всеки производител. Мезя със всичко :DОбичам да консумирам и бира по време на работа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв алкохол консумирате?!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
"Не консумирам алкохол" - бреййй, а аз си мислех, че само мен ме подиграват...та даже и не ми вярват и мислят, че се бъзикам...пък то и др.като мен имало Не изпитвам удоволствие от консумацията на алкохол. А от последната "нова година" спрях и Кока-Кола-та, че бях станал "Кокаколохолик" - по 2-3 двулитровки на ден За останалите колеги - "Наздраве", да ви е сладко и с мяркаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
В момента се сещам за 3-4 алкохола, които липсват в списъка, които също ги пия. Всъшност, пия абсолютно всичко без коняк, ама ако няма друго и коняк ще пия.Но определено любимото ми е ... даже няма да го напиша, а ще сложа стихотворение за него Ода за виното (домашно червено)И е толкова гъст ароматът му,и е толкова плътен,уловил в себе си вятъра -влажен, тежък, разпътен,вплел мириса земен -пръст със пот напоена,пръстен около мене,виното е вселена,виното е предчувствие,виното е остатък,чистата кръв на земята,чистият див отпечатък,светлите глътки лято,резките нотки зима,виното е очакване,което в мига те има.Потопило до дъно слънцето,като златен печат за чудо,виното е насъщо случване -жива, красива лудост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар